Întrebare cu răspuns(uri)

Tehnologia 5g va fi mai scumpă decât cele actuale?

Eu cred că da, din toate punctele de vedere. Adică licitația va avea prețuri mari de achiziție a spectrului 5g, apoi terminalele, etc. Nu m-ar mira ca și primele abonamente lansate odată cu pornirea tehnologiei să implice costuri mai mari.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Orice tehnologie noua la început este mai scumpa, pana când se va amortiza. Probabil ca vor fi abonamente dedicate accesului în 5G și posibil ca o perioada la prepay sa fie restricționat accesul la 5G, ca să te abonezi, părerea mea.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cu siguranta va avea si un cost mai mare, care se va regasi in abonamente sau in extraoptiunile prepay. Si unde mai pui si faptul ca probabil doar unele terminale vor fi compatibile cu aceasta tehnologie.

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
3
2304 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Deja ne-am obisnuit ca noile aparitii, fie ele echipamente sau tehnologii sa fie mai scumpe in primii 2-3 ani. Apoi preturile incet incet se reduc si devin accesibile mai multor persoane.
La fel va fi si in acest caz, datorita preturilor ridicate cu implementarea tehnologiei 5G, toate serviciile care o vor utiliza vor avea preturi mai piperate. Si e normal fiindca isi vor dori sa amortizeze costurile intr-un timp cat mai scurt.

Nu cred. Prețul mai mare ar face oferta neinteresanta. Nici 4G îl nu este mai scump decât 2G îl.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Posibil pentru persoanele juridice sa fie mai scump însă pentru persoanele fizice nu cred că va fi mai scump decât 4G-ul actual. Dar vom vedea.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!