Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Duster connected by Orange

Am vazut azi pe o masina de drive test Dacia "Duster connected by Orange", stiti mai multe despre asta? Cum vi se pare? E valabil si pentru alte autoturisme?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Cred că te referi la asta:

Wi-Fi on board pentru Dacia Duster
Connected by Orange

Cu abonamentul Wi-Fi on board călătoriile tale cu noua Dacia Duster Connected by Orange, ediție limitată, sunt mai distractive. Ai propriul hotspot 4G în mașină, iar pasagerii tăi pot fi toți online, în același timp. În plus, informațiile de care ai nevoie sunt la îndemână pe internet, chiar dacă ești în mișcare.

Sursa:

https://www.orange.ro/abonamente/wifi-on-board/dacia-dust...

E vorba de un dispozitiv wifi pentru mașină, asociat cu abonament de date mobile.
Se poate face la orice autoturism, evident.

Era programul doar pentru Duster, probabil prins modemul/routerul wifi din bord în prețul Dusterului, era fain să-l ofere și la gama low-cost, gen logan/sandero, ca doar sunt frantuji la origine.

Este o serie limitata Duster Connected by Orange si pe langa dotarile de top cuprinde si un pachet special Orange. Urmatoarele servicii sunt incluse timp de 2 ani: 40 GB trafic lunar de internet mobil, in tara si in roaming UE, Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV romanesti si internationale plus la filmele si serialele din Movie Go Unlimited, HBO Go.
Consider ca e o noua modalitate de marketing prin care 2 mari firme s-au aliat pentru a oferi ceva cu totul deosebit clientilor.
Mai multe detalii gasiti pe https://vanzari.dacia.ro

Merge să iei orice dispozitiv mobil gen huawei 5786 ( eu am așa ceva) , cu un abonament de date mobile și ai net pe unde vrei, inclusiv din mersul mașinii.

La modemurile portabile ține bateria foarte mult. E interesant și dispozitivul acela, dar face parte dintr-o serie limitată, adaptată la Duster.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!