Întrebare cu răspuns(uri)

Erori de afișare în My Orange

Am observat de ceva timp câteva probleme cu aplicația My Orange.
Exista o discrepanta între Cronosul din aplicație și cel obținut prin SelfCare, în sensul ca în My Orange nu îmi arata cât mai am din internetul din Family.
Astăzi am observat ca aparent nu e plătită factura, deși am făcut plata prin Orange Money la timp.
Voi aveți probleme de genul asta!?

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
3
2857 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@The Special List - mulțumim pentru sesizare! Am verificat și, într-adevăr, în acest moment aplicația My Orange nu afișează resursele din pachetul Family. Această situație este cunoscută și putem confirma că există deja în lucru o dezvoltare a aplicației care va rezolva acest neajuns.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Sâmbătă, am întâmpinat o problema atunci când am vrut sa adaug un număr de telefon in lista mea. Am cerut ajutor on-line și mi s-a explicat ca aplicația mai da din când in când erori. Am fost sfătuită sa încerc adaug numărul dintr-un browser. Așa am și făcut, fără nici o problema. Deci, dacă intampinati probleme in aplicație, încercați varianta browser.

Si mie mi s-a intamplat sa vad factura neachitata, dar, stiind ca am platit n-am facut nimic in acest sens, nici nu m-am mai gandit la asta.. s-a reactualizat informatia pana la urma, dar, n-am urmarit niciodata sa vad in cat timp..

Eu nu prea urmaresc Cronos-ul, doar cand consider ca am facut un trafic de net prea mare si vreau sa vad daca e cazul sa ma limitez sau cand sunt plecata din tara.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!