anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce premii ați câștigat la Orange?

Razvan
#StarMember
Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?
82 Răspunsuri 82

Vio73
#StarMember
Premii nu am câștigat, dar am fost desemnat de curând să testez Huawei P 30 Pro, în programul Orange Smart tester. Sunt fericit că fac parte din acest grup minunat la acest moment!

Miha_Z
#StarMember
Din pacate nu am fost norocoasa la castigarea premiilor de la Orange. In schimb desi sunt nefumatoare, dar fumeaza sotul, am castigat multe premii prin extragere la Kent. (ochelari vr, casti, usb, brichete..). Daca stau bine si ma gandesc, nu stiu daca am vazut vreun concurs la Orange ca sa ma inscriu si eu.

Anca07
#StarMember
Am participat insa bafta nu a fost de partea mea si nu am reusit sa castig niciun premiu, in afara de clasicele premii "de consolare" traduse in trafic de internet. Mai incercam, nu ne lasam asa usor, insa nu prea am vazut foarte multe concursuri, sau poate nu sunt promovate foarte mult.

Razvan
#StarMember
Pana în 2010 au fost mai multe, acu mai sunt cele cu bilete la concert la mare, în special la Neversea.

Ascary
Campion certificat
Eu nimic,dar chiar nimic,știți ce-i aia? 🙂 Dar nu mi-am pierdut speranța. Am așa un feeling că vara aceasta voi câștiga un Note 10 🙂

TheSpecialist
Maestru
Nu îmi aduc aminte sa fi câștigat vreun premiu de la Orange ceea ce e destul de ciudat pt ca în general sunt foarte baftos la concursuri. Dar, nu se știe niciodată...

Miha_Z
#StarMember
Razvan din cate observ esti un norocos. Incepusem sa cred ca sunt eu ghinionista cu Orange-ul, ca la fel ca The Specia List am mana buna la concursuri. Si eu am mai castigat 3 telefoane, tablete, TV dar la concursuri oferite de diverse magazine. M-am mai linistit putin dupa ce am citit raspunsurile colegilor.

Razvan
#StarMember
Da, am avut noroc mult pana m-am căsătorit, pe urma am trecut la noroc în dragoste. În viata nu le poți avea pe toate, trebuie sa fi mulțumit cu ceea ce ai/primești.

Vio73
#StarMember
Nu poți avea noroc pe toate părțile. Recunosc faptul că nici eu nu sunt prea norocos!

imch
Cunoscător certificat
Eu cred ca am numai noroc in dragoste, pentru ca nu am castigat nimic, nici la Orange, nici in alta parte. Are cineva nevoie de ceva noroc in dragoste? Dau putin la schimb....

Vio73
#StarMember
Recunosc faptul că nici eu nu am câștigat mai nimic în viață. Poate doar dreptul la muncă și mici beneficii.

Tina
Cunoscător certificat
Eu am ochit mașina de la tombola pentr reîncărcarea unei cartele din My Orange!

Miha_Z
#StarMember
Frumos Tina, n-ai gusturi rele. :)) Succes, poate vei fi tu fericita castigatoare.

Vio73
#StarMember
La asta nu m-am gândit. Succes!