Întrebare cu răspuns(uri)

Ce premii ați câștigat la Orange?

Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Hey chiar ca am devenit nostalgic vis a vis de concursurile wap marca Orange,pai ar fi cam asa:2007 joc Ratatouille,2008 tricou si joc nfs,2009 cd + tricou mettalica,2010 super premiu etc ,ei bine au mai fost multe premii,practik sunt veteran in aspirarea de premii online nu numai la Orange dar...asta e alta poveste.Sfatul meu e sa va axati pe concursuri non_random pe cat posibil desi la Orange e mai greu

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Dar telefon n-a mai câștigat nimeni în programul Smart tester. Nimeni de aici. Și eu am participat, dar fără a câștiga și aparatul.

Curios , atunci au fost 10 câștigători care azi nu se regăsesc în comunitatea noastră?Eu sunt singurul? Am fost selectat cred datorita faptului că am avut multe review-uri la telefoane , de pe vremea când era dotsis.com cu sistemul de operare symbian și Orange Partener cu wm și wm10 .
Dar nu mai știu exact cum am fost selectat și ce cauza dar chiar îmi dădusem silința să dau review-uri zi de zi la toate aspectele telefonului cu rele și bune

Nu, din păcate. L-am comparat cu S8-ul meu și mi-a plăcut la semnal foarte mult. A fost ceva ce m-a uimit, pentru că eu prefer în general Samsung.

Cel mai mare premiu a fost biletul pt Neversea, dar si alte accesorii, stick, huse, etc., si discounturile oferite la achizitionarea telefoanelor.

Ma bufneste rasul! Premii la Orange? Ce sunt alea?! Mai repede am castigat la tigari! In 2009 le-am luat croaziera la Winston si am fost cu sotia in Caraibe 10 zile! Orange si premiile....

Vali
Vali

Vali

User level
Nivel
1
266 / 750
puncte
Custom field 2
Vali

Eu am câștigat un Nokia, nu mai știu sigur ce model, era prima serie de telefoane cu camera de 2 MP, destul de scumpe pe atunci, și un voucher de 300 de lei la Sephora. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!