Întrebare fară răspuns

Ce premii ați câștigat la Orange?

Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 6

Aproape nimic :D... Am vanat net prin 4G MegaHunt si nu m-am lasat pana n-am prins si voucher de 10€.. pe care l-am folosit la achizitia de accesorii... Am castigat cate ceva la concursurile altor companii, la Orange nu... sau mai bine zis nu inca :D... Astept masina aia pe care ati pus si voi ochii :))))

Cu siguranta cu toti avem ceva frumos rezervat pe care i-l vom primi in viitor. Unii se vor bucura de premii, iar altii vor ramane cu experienta. :)

Așa este! Deci putem visa și spera în continuare. Oricum, speranța moare ultima. Cel mai important lucru este că facem parte din această minunată Comunitate.

Hey chiar ca am devenit nostalgic vis a vis de concursurile wap marca Orange,pai ar fi cam asa:2007 joc Ratatouille,2008 tricou si joc nfs,2009 cd + tricou mettalica,2010 super premiu etc ,ei bine au mai fost multe premii,practik sunt veteran in aspirarea de premii online nu numai la Orange dar...asta e alta poveste.Sfatul meu e sa va axati pe concursuri non_random pe cat posibil desi la Orange e mai greu

cell_vmc
cell_vmc

cell_vmc

User level
Nivel
1
281 / 750
puncte
Custom field 2
cell_vmc

Fara noroc dar cu o oferta buna la achizitia unui nou telefon

Emy
Emy

Emy

User level
Nivel
1
223 / 750
puncte
Custom field 2
Emy

Diverse vouchere si un selfie stick dar si acestea din pura intamplare. Chair si acum am in cont un voucher ce ofera 10% reducere in magazinul online.

Nu sunt de profesie "participant la concursuri" in speranta ca poate intr-o buna zi o sa catig premiul cel mare. Consider ca timpul meu este mult prea pretios pentru a-l pierde participand la tot felul de concursuri mai mult sau mai putin fictive.

Asta ca sa nu aducem in discutie problema colectarii si prelucrarii de date cu caracter personal care trebuie lasate pentru a putea participa la astfel de concursuri.

10 Gb pe abonament! In trecut zeci de Gb pe Prepay. <3

Raluca
Raluca

Raluca

User level
Nivel
1
314 / 750
puncte
Custom field 2
Raluca

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!