Întrebare fară răspuns

Ce premii ați câștigat la Orange?

Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dar telefon n-a mai câștigat nimeni în programul Smart tester. Nimeni de aici. Și eu am participat, dar fără a câștiga și aparatul.

Curios , atunci au fost 10 câștigători care azi nu se regăsesc în comunitatea noastră?Eu sunt singurul? Am fost selectat cred datorita faptului că am avut multe review-uri la telefoane , de pe vremea când era dotsis.com cu sistemul de operare symbian și Orange Partener cu wm și wm10 .
Dar nu mai știu exact cum am fost selectat și ce cauza dar chiar îmi dădusem silința să dau review-uri zi de zi la toate aspectele telefonului cu rele și bune

Nu, din păcate. L-am comparat cu S8-ul meu și mi-a plăcut la semnal foarte mult. A fost ceva ce m-a uimit, pentru că eu prefer în general Samsung.

Cel mai mare premiu a fost biletul pt Neversea, dar si alte accesorii, stick, huse, etc., si discounturile oferite la achizitionarea telefoanelor.

Ma bufneste rasul! Premii la Orange? Ce sunt alea?! Mai repede am castigat la tigari! In 2009 le-am luat croaziera la Winston si am fost cu sotia in Caraibe 10 zile! Orange si premiile....

Eu am câștigat un Nokia, nu mai știu sigur ce model, era prima serie de telefoane cu camera de 2 MP, destul de scumpe pe atunci, și un voucher de 300 de lei la Sephora. :)

Sunt abonat de 6 ani si am castigat un pick-up retro in anul 2019 uitandu-ma la canalul tv 1000.
Premiu estimat de Orange ijn valoare de 1500 Ron. :D De fapt valoarea lui era de numai 500. :) In fine!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!