Întrebare fară răspuns

Ce premii ați câștigat la Orange?

Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 6

Știți cum este, dacă nu joci, nu câștigi. Eu îmi fac “datoria” in fiecare luna și reîncărc cartela soțului. Nu fac niciun efort. Oricum, are nevoie de credit. Și poate apare si norocul. :)

Succes Tina. Dacă pui o dorința, crezi în ea și o trimiți Universului, ai șanse mari de izbândă, altfel știi bancul "Da Doamne sa câștig la loto, omul se ruga de cateva ori pe zi și la un moment dat Dumnezeu ii răspunde, pune mana și joaca!" :D

Și eu am câștigat multă experiență alături de Orange și am învățat să apreciez acest brand și oamenii care fac parte din el.

Personal nu am castigat nici un premiu de la Orange, mi-ar placea sa castig un concurs ceva! Am primit cadou la unltima achizitie de telefon doua incarcatoare wireless, husa originala plus 2 folii de protectie pe care din pacate nu am fost in stare sa le motez si le-am stricat. :) In rest am castigat doar experienta de zi cu zi impreuna. Aaa am uitat am avut posibilitatea sa testez doua telefoane, unul de buget foarte interesant si unul hi-end. Ambele telefoane m-au facut sa inteleg ca telefoanele din ziua de astazi nu mai au asa mari diferente de performanta intre ele, stabilitatea nu mai este o problema nici pentru cele ieftine de buget, diferenta o face doar timpii de acces a unor aplicatii si poate ca performanta camerelor foto/video.

@Florineatza,diferențele între un smartphone highend și unul midle sunt destul de mari. Spre exemplu Note 9 pe care îl folosesc acum este un laptop in miniatura care se transforma prin aplicația DeX într-un laptop normal. Nu mai vorbesc de capabilitatile de realitate virtuală pe care nu le întâlnești la un telefon redus. Capabilitatile unui smartphone nu stau doar in camera foto,luminozitatea ecranului sau timpii de răspuns. Posesorii de flagshipuri știu despre ce vorbesc.

Nu am castigat la niciun concurs pana acum, voi juca in continuare, nu se stie de unde sare ”iepurele” si cum speranta moare ultima....la cat mai multe concursuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!