Întrebare fară răspuns

Ce premii ați câștigat la Orange?

Dacă tot am deschis topicul, de-a lungul timpului la Orange amcâștigat următoarele premii: bilete la concert Bob Sinclair de la Arenele Romane, bilete autocar la concertul Akon de pe plaja în 2007, telefon Sony Ericsson W600i și cd muzica Duffy în 2009, la concursul online câștiga cu Duffy și o excursie VIP cu elicopterul la concert lui Mika de pe plaja H2O în 2010. Mulțumesc Orange! Voi ce ați câștigat de la Orange România?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 6

Premii nu am câștigat, dar am fost desemnat de curând să testez Huawei P 30 Pro, în programul Orange Smart tester. Sunt fericit că fac parte din acest grup minunat la acest moment!

Din pacate nu am fost norocoasa la castigarea premiilor de la Orange. In schimb desi sunt nefumatoare, dar fumeaza sotul, am castigat multe premii prin extragere la Kent. (ochelari vr, casti, usb, brichete..).
Daca stau bine si ma gandesc, nu stiu daca am vazut vreun concurs la Orange ca sa ma inscriu si eu.

Am participat insa bafta nu a fost de partea mea si nu am reusit sa castig niciun premiu, in afara de clasicele premii "de consolare" traduse in trafic de internet. Mai incercam, nu ne lasam asa usor, insa nu prea am vazut foarte multe concursuri, sau poate nu sunt promovate foarte mult.

Eu nimic,dar chiar nimic,știți ce-i aia? :) Dar nu mi-am pierdut speranța. Am așa un feeling că vara aceasta voi câștiga un Note 10 :)

Nu îmi aduc aminte sa fi câștigat vreun premiu de la Orange ceea ce e destul de ciudat pt ca în general sunt foarte baftos la concursuri.
Dar, nu se știe niciodată...

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Razvan din cate observ esti un norocos. Incepusem sa cred ca sunt eu ghinionista cu Orange-ul, ca la fel ca The Specia List am mana buna la concursuri. Si eu am mai castigat 3 telefoane, tablete, TV dar la concursuri oferite de diverse magazine.
M-am mai linistit putin dupa ce am citit raspunsurile colegilor.

Da, am avut noroc mult pana m-am căsătorit, pe urma am trecut la noroc în dragoste. În viata nu le poți avea pe toate, trebuie sa fi mulțumit cu ceea ce ai/primești.

Eu cred ca am numai noroc in dragoste, pentru ca nu am castigat nimic, nici la Orange, nici in alta parte. Are cineva nevoie de ceva noroc in dragoste? Dau putin la schimb....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!