Întrebare fară răspuns

De cand sunteti clienti Orange?

Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt in Orange "de pe vremea ALCATEL". Ultimul Abonament are ~12 ani la care se adauga inca 4 nr pe cartela (sot, copil, soacra, bunic)... Din pacate in aceasta luna am renuntat la serviciile ORANGE (in prima faza abonamentul dupa care luna viitoare TOT)! Serviciul de "Vanzare/Consiliere/Fidelizare" dupa mai mult de 5 "incercari" m-au convins ca e momentul sa ne despartim. Consilierii sunt orientati doar spre a vinde si a mari portofoliul si implicit factura clientului fara a-i interesa nevoia reala a acestuia, te ametesc intre departamente iar cand faci niste solicitari care ies din oferta standard sunt incapabili si impasibili in a lua o decizie. In plus oferta la telefoane este ingrozitor de mare, descurajanta chiar in conditiile unui abonament nou(sau prelungire). Imi pare rau pentu reorientarea politicilor de fidelizare a ORANGE.

Aproape 16 ani

NeaValiza
NeaValiza

NeaValiza

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
NeaValiza

@delika, pentru oferta de fidelizare ar trebui sa incerci sa iei legatura cu ei prin chat sau printr-una dintre variantele de la contacteaza-ne si sa le spui acest lucru, ca doresti sa vorbesti cu cineva pentru o oferta personalizata, mai ales daca ai mai mult de un numar de telefon Orange.. consultantii din shop nu fac fidelizari, eu cred ca exista departament pentru asta.. fiecare are rolul lui.. :)
https://www.orange.ro/eContact/

Delika, acum depinde si ce tip de abonament doresti. Daca vrei un abonament cu achizitie de mobil, in functie de tipul de telefon ales creste si valoarea abonamentului. Eu anul acesta am facut 2 fidelizari. Socrul a vrut neaparat si telefon un Samsung A6, luat in rate, caz in care am crescut abonamentul de la 11Euro la 13 Euro. Daca am fi vrut Iphone trebuia minim un abonament de 17 Euro.
Pentru numarul meu am sunat la Orange, am rugat transferul la departamentul de ofertare si le-am cerut reducerea abonamentului la 5 Euro, specificandu-i ca am nevoie de mai mult internet. Si mi-au dublat traficul de internet. Deci pentru orice exista o rezolvare, daca este in limita bunului simt. Daca i-as fi zis ca eu vreau 50 Gb la abonament de 5 Euro cu siguranta nu s-ar fi putut. Trebuie sa fie intelegere de ambele parti.
Sfatul meu incearca si varianta cu departamentul de ofertare si poate reusesti sa obtii abonamentul dorit. Succes!

La abonament o poti vedea pe tarife si optiuni-alegi un abonament-contract, dar, iti calculezi singur pentru ca spune data contractului... iar pe beneficii iti apare vechimea exacta.. pot sa presupun doar ca ar trebui sa mearga si la cartela sa vezi la beneficii.. :)

Sunt abonat Orange de 5 ani, in aceasta perioada am avut 4 cartele PrePay, una de 3 ani vechime, alta de an si jumatate, si mai am doua curente, pe care le folosesc fie pentru viata personala fie pentru lucru fiecare cartela in parte

Eu folosesc orange de 3 ani si sunt multumita in mare parte doar ca bonusul ma da peste cap. Ar trebui ca toti sa putem beneficia de el.

Eu sunt abonat de 13 ani.

porodice
porodice

porodice

User level
Nivel
0
42 / 100
puncte
Custom field 2
porodice

Eu sunt client Orange de peste 5 ani si sunt foarte multumit de serviciile oferite. Nu m-as porta momentan la alta retea. Am vazut ca aici fidelitatea este rasplatita corespunzator. Sper ca la sfarsitul anului sa primesc o oferta buna de fidelizare. Recomand Orange cu toata taria.

Din 2001 !!! Sunt client fidel. Niciodată nu am fost în altă rețea. Prin 1997-1998 am și lucrat la construcția câtorva antene ale lui "DIALOG" , cum era pe atunci .

Am si eu câțiva ani buni, de cand sunt client orange, de la voi am cumparat prima cartela prepay după care am transformat-o în abonament de voce, iar în momentul de față am 6 abonamente la voi

De 19 ani, nu as schimba reteaua prea curând.

Darky
Darky

Darky

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Darky

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!