Întrebare fară răspuns

De cand sunteti clienti Orange?

Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Și uite ca au apărut și așa numitele “dovezi”. Oameni cu adevărat fideli.
Eu nu am ce sa dovedesc sau cum sa demonstrez pentru ca dintotdeauna am fost doar pe cartela. Nu am avut nici măcar un minut abonament.

De la primul telefon nu am mai schimbat reteaua,am avut si Digi pe alt nr cam 2 ani dar am renuntat la el

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Sunt mulțumit dar net cam puțin

Vasile Denis
Vasile Denis

Vasile Denis

User level
Nivel
1
158 / 750
puncte
Custom field 2
Vasile Denis

De aproximativ 10 ani, este un serviciu foarte bun

Dora exploratoarea
Dora exploratoarea

Dora exploratoarea

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Dora exploratoarea

Sunt Client Orange din 2008 iar in aceasta perioada am avut peste 10 nr de abonament si am utiluzat de asemenea peste 20 cartele orange prepay!

Sa fie 2002 sau 2003, nu mai stiu. Numai abonamente am folosit. Sunt la al doilea abonament.

andreic
andreic

andreic

User level
Nivel
1
547 / 750
puncte
Custom field 2
andreic

Mulți ani înainte tuturor, alături de Orange.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

De prin anii 2000.Am renuntat la abonament cand cei de la Orange nu au stiut sa si pastreze clientii dar am pastrat o cartela la ei in caz de nevoie.Abonamentul actual e enervant uneori dar e ok la 25.ron pe luna.

Buna. De foarte multi ani. Am avut o cartela in facultate cand era o promotie cu 2000 mii de minute si apoi am revenit la Orange. Prima cartela a fost "Dialog"

Saltu! Sunt abonat de 10 ani. Semnalul lasă de dorit și la portocala. Sunt zone in orașe mari unde am doar o liniuța. Net poți uita. Am un tel de servici la concurenta roșie și nu sunt probleme cu semnalul. Trist

De cca 18 ani cu 3 abonamente de voce la care au fost atasate pe parcursul acestor ani diferite optiuni de voce si/sau date.

Tin minte si acum inceputul anilor 2000 cu ziua in care am decoperit internetul pe mobil prin intermediul unui telefon Sagem MY-X-52 cu optiunea Wap Unlimited activata peste abonamentul meu de voce.

Pretul optiunii Wap Unlimited era de 4 USD / luna la care se adauga pretul abonamentului de voce si ofera in versiunea Wap 1.0 viteze de maxim 128 kbps cu o limita maxima a fisierului descarcat de 250 kbps.

Atasamentele sunt pentru "dinozarurii" retelei si pentru nostalgici!

Ce vremuri....

Din 2013. Și da, și nu! La capitolul acoperire, semnal, roaming sunt cei mai Ok. Ar trebui sa își mai schimbe un pic pachetele de servicii, mă refer la consumul extra-abonament, sau de oferire a unor opțiuni suplimentare la nevoie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!