Întrebare fară răspuns

De cand sunteti clienti Orange?

Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 36

Și eu aveam la fel pe atunci. Mi-aduc aminte că era jale cu acea cartelă, pentru că se terminau unitățile rapid.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Oricum, și dacă ar fi să o iau de la capăt, tot cu Orange aș face-o. Am amintiri extrem de plăcute cu și despre Dialog/Orange în general.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

14 ani jumătate, de curând mi-am făcut buletinul :D

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

In 2001 am achizitionat abonament Dialog cu telefon Ericsson si am in continuare acelasi numar de 18 ani , fan Orange , de anul trecut am si televiziune prin satelit Orange si net mobil si mai am un abonament de voce , al fiicei mele in varsta de 12 ani , abonamentul , nu fiica , si nu as schimba operatorul indiferend de ofertele celorlalti furnizori

Diana
Diana

Diana

User level
Nivel
3
2102 / 5000
puncte
Custom field 2
Diana

Nici nu mai tin minte din ce an sunt client Orange. Cred ca 10+ ani. Am fost mereu pe cartela, sunt foarte multumit de beneficiile oferite de Orange. Inca astept sa fiu convins sa trec pe abonament :)

Gabi91
Gabi91

Gabi91

User level
Nivel
1
102 / 750
puncte
Custom field 2
Gabi91

Asa este. Poate... un smartphone de ultima generatie, redus corespunzator sau ceva gadget util - un smartwatch, ar face minuni.

Gabi91
Gabi91

Gabi91

User level
Nivel
1
102 / 750
puncte
Custom field 2
Gabi91

Sunt client Orange de 10 ani. In tot acest timp am fost doar pe prepay și ma declar foarte mulțumită de toate beneficiile pe care le primesc.
Imi place ca prin intermediul site-ului Orange putem obține multe facilitați, atât noi cât și prieteni de-ai noștri ca sa ne bucuram împreuna de o mai buna comunicare.

Au trecut anii,vreo 15-16 de când am trecut cartela pre-pay pe abonament. Au fost momente când eram hotărât să renunț dar am trecut peste și de vreo 12 ani și abonamentul soției este tot în pachețelul meu ,lucru ce m-a ajutat sa negociez abonamente cât de cât avantajoase la prelungiri.

Buna!Sunt in retea de 14-15 ani,pe cartela pre pay pt ca am beneficii mai bune decat as obtine la abonament.Sunt foarte multumit si din acest motiv nu am schimbat reteaua.

Primul contact cu Orange a fost în 1998 când mi-am cumpărat primul telefon și am utilizat o cartelă prepaid până în 2001. În 2004 am încheiat primul abonament și l-am ținut până prin 2007. A urmat o perioadă de pauză care s-a încheiat în 2014 când am revenit la abonament Orange. De atunci am mai adăugat încă 2 abonamente de voce, unul de TV și unul de internet fix.

BikermanRO
BikermanRO

BikermanRO

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
BikermanRO

Hmm.. cred ca din februarie 2000... am mai schimbat nr intre timp.. le-am facut si parintilor abonamente.. am avut 1 abon si la Vodafone, dar, m-au enervat atat de tare incat am portat nr la digi, pt ca era prea putin folosit, dar, n-am vrut sa renunt la el si, ca sa nu platesc prea mult, am ales digi... aici m-am enervat si mai tare si, l-am portat acum 1 an si cateva luni la Orange.. deci am 4 abonamente pe numele meu.. Recent am adus o ruda din reteaua Vdf... Din poveste, cred ca s-a inteles, daca nu, o spun direct, eu sunt multumita...

De cand sunt client Orange?
Ho-ho-ho,dragii moșului,de 2 ani si o luna.
Povestea a început in Martie 2017 când au apărut celebrele oferte pe un forum.Printre aceste oferte era P9 Lite la 0 eur cu Me 14 (redus la 11 euro).Bun,in Aprilie 2017 m-am decis sa renunț la comunistul operator cu 2 Mbps și sa trec cu toate serviciile la Orange (Family HD,Net 4G Fix,Voce Fixa GSM, 2 numere de mobil portate).
Bun,toate bune si frumoase,in Iunie 2017 am reziliat serviciile cu ANPC (înafara de TV) si am trecut pe D (nu știu daca avem voie sa pronunțam numele concurentei).In Iulie am reziliat contractul si cu D si am revenit la comunistul operator cu 2 Mbps.
Iaar in Septembrie 2017 am revenit iar in barca orange cu 4 numere de mobil si internet fix .Am reziliat iar contractul cu comunistul operator 2 Mbps.Iar toate bune si frumoase :)))) pana in Aprilie 2018 când a venit D cu fibra in localitatea mea..fapt rău pentru Orange pentru ca iar am reziliat toate serviciile (înafara de TV,pentru ca am un pret 1,3 euro la ab).
Am revenit in Septembrie 2018 la Orange cu un număr de telefon si asa,acum am 9 luni in rețea cu numărul.
In rest,pot scrie romane despre aceasta colaborare. ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!