Întrebare fară răspuns

De cand sunteti clienti Orange?

Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

1 an.si sunt foarte multumit

daniel_costel
daniel_costel

daniel_costel

User level
Nivel
1
201 / 750
puncte
Custom field 2
daniel_costel

Buna ! Am fost client Orange și in urma unor experiențe neplăcute, am plecat din rețea. Am revenit pt câteva luni după o pauza de 7 ani ... dar in continuare am luat decizia de a nu rămâne client orange. Din păcate nu pot agreea taxarea redirectionarilor in alta rețea pe planurile de abonament nelimitat și deasemenea nu sunt de-acord cu taxarea apelurilor in conferința cu alte rețele. Nici un operator nu taxează aceste lucruri decât orange. Cu părere de rău dar in 19 Ianuarie e ultima mea zi in calitate de client Orange. Mulțumesc tuturor din blog cu care am interacționat și cu care nu ... și nu in ultimul rând va doresc tot binele din lume.

@SSF75, ne pare rău pentru decizia luată de tine.
Chiar dacă nu vei mai fi client Orange, te mai așteptăm în Comunitate cu întrebări, răspunsuri și comentarii. Este o comunitate a pasionaților de tehnologie, indiferent de providerul de servicii de telecomunicații ales.

Abonat din 2000. M-a tentat uneori sa renunt , dar pana la urma nu am facut-o

Mihai_20
Mihai_20

Mihai_20

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Mihai_20

Cînd ești client de mai mult timp e dificil să renunți. Dintotdeauna după furtună mai iese și soarele, așa că, cu puțină rădbare, vom ieși la liman cu toate și pe viitor vom fi mai fericiți.

Ai vechime mare Dana. Cred ca si beneficiile sunt pe masura. La traficul de net bonus pentru vechime ai destui GB. Bine ai venit pe comunitate. Sedere placuta si fructuoasa. :)

@Dana, bine ai venit în comunitate, sper să găsești răspunsul la majoritatea întrebărilor, ședere plăcută alături de toți prietenii din comunitate.

Am acest număr din 2001...a fost prepay la început apoi am trecut pe abonament. Am avut mai multe numere de-a lungul anilor și a suferit mai multe transformări, dar din păcate a rămas singurul.....și cel mai vechi.
Am avut alt număr prin ‘97-‘98 ceva de genul....dar nu mai țin minte exact..apăruseră telefoanele cu clăpiță. Am avut un philips diga la început...ce vremuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!