Întrebare fară răspuns

De cand sunteti clienti Orange?

Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt client Orange din Iunie 2004 si am am avut doar cartela. Toți familiarii sunt în rețeaua Orange, au o acoperire mare si semnalul este destul de bun. “Cu mici excepții” sunt mulțumit de rețea și de beneficile oferite.

Din 2008, este o retea foarte ok dupa parerea mea cu multe beneficii, mai are si dezavantaje uneori, dar per total fata de alte retele sunt multumit.

Am abonament de 10 luni si sunt foarte multumit!

daniel_costel
daniel_costel

daniel_costel

User level
Nivel
1
187 / 750
puncte
Custom field 2
daniel_costel

@daniel, costel, bun venit în rețea! sper să te bucuri cît mai mult timp alături de cei din comunitate. Mult noroc.
@Sufletistul, ai ceva vechime în rețeaua Orange! Bun venit alături de noi în comunitate, sper să te simți bine cu noi și sa rămîi cît mai mult timp. Succes

@fotolist bine ai venit și cît mai mulți ani alături de comunitate, aici vei găsi multe răspunsuri la întrebările pe care le vei pune și vei putea să-l alegi pe cel care crezi ca-ți este favorabil. Mult succes.

Bun venit le spun și eu celor mai noi membri în Comunitate! Sper să aveți parte de cele mai bune experiențe în cea mai tare Comunitate! Succes!

Bun venit în comunitate! Mă bucur că ești mulțumit de servicile Orange,fii alături de noi cît mai mult posibil .SuccesTheodor.

@Vio73, @Gianni
Eu sunt în rețeaua Orange din 2001, pe când se numea Dialog, de când a apărut în comuna noastră prima firmă de telefonie mobilă. Chiar mi-a displăcut faptul că ulterior și-a schimbat numele... S-a folosit de un cuvânt românesc sau, mă rog, de o firmă privată din România numită Dialog, pentru a atrage simpatia asupra sa mai ușor... Firmele astea dinafară, oricare ar fi ele, "n-au nici mamă, nici tată"... Și am verificat treaba asta pe propria-mi piele. De-a lungul timpului am fost pe cartelă prepay, apoi pe abonament, iar pe cartelă prepay, iar din ianuarie 2015 din nou pe abonament. Dar, când vine vorba de vechimea în rețeaua Orange, mi se socotește doar din 2015 încoace. Păi nu este CNP-ul meu în rețeaua Orange de la bun început, de la primul abonament ? Este ! Atunci de ce se mai numește vechime în rețeaua Orange doar cea pe care o ai ca abonat, începând cu ultimul abonament contractat în rețeaua Orange ??? Ți se răspunde de către diferiții operatori din Orange shop-uri sau de la 300, că aceasta este regula și/sau politica respectivei companii. Păi atunci numește-o vechime neîntreruptă de abonat în rețea. Și gata bâlciul, nu se mai numește impropriu vechime în rețea... Am trecut de la abonament la cartelă pentru că erau condiții mai avantajoase și nu mi s-a
părut corect să fie dezavantajat tocmai abonatul, cel care de fapt duce rețeaua în spate. Am revenit pe abonament în 2015 silit de nevoia de a a cumpăra telefon și pentru copii și nu aveam posibilitatea decât în rate plătite lunar pe factură. Și condițiile au fost destul de neconvenabile. Spuneți despre comunitatea Orange că este cea mai tare. De acord, căci este singura comunitate de acest fel ... Din căutările mele pe internet n-am mai găsit o asemenea comunitate la niciun alt operator de telecomunicații din România. Dar este de apreciat faptul că Orange are o asemenea comunitate, ale cărei opinii și doleanțe le folosește, cel puțin la modul declarativ, în scopul deservirii cât mai optime a clienților săi. În rest, îmi este clar că este mereu loc de mai bine. Voi recunoaște tot ceea ce a făcut sau face bine și foarte bine, dar și ceea ce lasă de dorit. Mi se pare că trebuie să dăm dovadă de echilibru în aprecieri. Iar Orange ar trebui să dea dovadă de echilibru între ceea ce oferă abonaților și clienților prepay. Greșesc cumva ? Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

Cea mai tare în sensul că ceilalți nu mai au așa ceva și că are un număr mare de membri ( peste 3000 erau la un moment dat).

Sunt client din 1997 la orange . Am ca bonus pentru vechime undeva la 10GB trafic de date.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
104 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Ce oferta ai dupa cei 18 ani petrecuți în rețea ?

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
104 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Eu sunt abonat Orange cel putin din 2004...de cel putin 15 ani dar în prezent cu numărul actual figurez doar cu o vechime de 10 ani si 6 luni ceea ce nu mi se pare normal si corect....ar trebui tinuta evidenta după CNP si nu după numărul de telefon pentru ca din diverse motive pe acesta îl mai schimbi...in rest
aproape toate bune în rețeaua Orange...singurul operator la care am avut tot timpul abonament la telefon...

Dacă este abonamentul pe acelasi nume, se poate rezolva problema. Se vede vechimea si faptul ca numarul a fost schimbat..Vechimea este calculată atata pe număr, cat si pe codul de abonat. Se vede cand a fost deschis codul de abonat si cand a fost schimbat numărul. Vei primii vechimea care o ai.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
104 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!