Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce viteză maximă ați prins la internetul mobil?

O descriere a vitezelor prinse prin zonele în care vă desfășurați activitatea. Eu, de exemplu cel mai mult am prin 358 Mbps, în Pitești, aproape de casă, cu telefonul Huawei P 30 Pro. Cu Samsung Galaxy S8, telefonul meu uzual, am prins maxim 346 Mbps , tot în zon a respectivă.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am prins 175Mbs cu Note9. Este drept că nu prea alerg după teste de viteza dar sunt colegi care prind constant 300-350 Mbs și care ne țin la curent cu îmbunătățirea vitezei rețelei Orange care ,oricât de cârcotași am fi,este numărul 1 pe acest segment.

Salut,

Totuși să facem o mică precizare - magazinele Orange au amplificatoare de semnal 4G+. De fapt, cred că toți operatorii au în shop-urile lor amplificatoare de semnal. Ce mă interesează pe mine, ca utilizator „normal” (un fb, navigare pe net, e-mail, 3-4 documente de 3-4 MB), este viteza day-by-day ... Și mai important, să nu pice rețeaua când ai nevoie de un document sau aștepți un e-mail important ...

Test în Orange Shop - 250 MB download/ 100 MB upload.
Test la 30 de m de Orange Shop - 34 MB download/ 7 MB upload...

In shop am prins cel mai mult, urmat de soseaua Pandurilor, Fabrica de Chibrituri, Piata Unirii, Sibiu (indoor), Tulcea iar am prins viteze bune.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!