Întrebare cu răspuns(uri)

Pot veni cu salariul la Orange Money?

As vrea să-mi mut salariul de la banca actuala unde-i este virat în cont la Orange Money că sa nu mai fac transfer ulterior intre cele doua conturi. Se poate așa ceva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, este posibil, angajatul poate oferi angajatorului contul IBAN asociat cardului și va primi salariul direct in Orange Money.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu merge, pentru ca Orange Money este doar o aplicatie si alimentarea contului se realizeaza prin intermediul unui alt card bancar care trebuie salvat in aplicatie.

Da, este posibil, angajatul poate oferi angajatorului contul IBAN asociat cardului și va primi salariul direct in Orange Money.

Super, multumim MihaelaC pentru raspuns. Un argument bun pentru a folosi si eu Orange Money, ca asa as evita transferul intre 2 carduri si luna de luna ar fi alimentat "corespunzator". Numai ca nu stiu daca firma imi va permite transferul salariului ca ei au contract cu BRD-ul.

Poti incerca, Mihaela, sa vezi ce spun cei de la firma ... chiar daca s-ar putea sa ai dreptate ,pt un angajat nu prea se “deranjeaza” ei sa faca asemenea mutari.

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Romeo lucrez la o multinationala care are contract cu BRD. Acum am vazut ca au pus si variantele BCR si parca ING ca am avea anumite beneficii la credite, comisioane... Nu stiu cat de rentabil ar fi sa selectez virarea in Orange Money, ca eu vreau si sa scot bani. Si parca am vazut ca se percepe comision.

Nu se percepe niciun comision dacă scoți banii de pe cardul Orange, indiferent de bancomatul folosit. Testat și verificat. Poți folosi nu numai bancomate de la BCR, BRD, BT. Eu am testat inclusiv la bănci mai puțin importante, gen:Piraeus, Idea Bank, etc. Nu mi s-a perceput comision, deși specifica acest lucru înainte să scot banii de pe card printr-un mesaj pe ecranul bancomatului. Acesta doar detectează că ai card străin de banca respectivă și îți trimit astfel de mesaje de avertizare. În realitate, NU se percepe comision de retragere!

Multumesc Amelie. Pe zi ce trece, devin tot mai interesata de acest serviciu. Cred ca pana la urma i-l voi folosi si eu, ca vad doar reactii pozitive.

La asta mă gandesc si eu de câteva zile, dar, nu prea sunt de acord cu mine.. ma tot intreb daca-mi simplifica viata sau nu..
Nu stiu daca pot sa achit cu telefonul prin aplicația pe care o am acum.. dar, in acelasi timp sunt mulțumită de cum ma inteleg cu ea..

Jay eu platile le fac la Pay point, deci mi-ar simplifica oarecum acest aspect. Avantajul meu este ca Pay point-ul il am la munca, deci oricum tot trebuie sa-mi fac drum acolo.

Am retinut, Ascary.. Multumesc :)!..
Momentan am internet si mobile banking si tocmai am verificat.. încă nu merge sa plătesc cu telefonul.. doar scanează facturile si ia datele.. destul de simplu.. Ma loghez cu amprenta, ii dau generare cod plata si cam atat..
Si de curând se pot plati si taxele la stat..

Asta e problema Miha / La o multinationala / Ca doar ei ne aleg banca / Cred c-asa-i intreaga tara

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Salutari
La fel si eu ,cu BRD,lucra compania,
Dar avand in vedere ca nu poti folosi ca principal cont si de salariu, doar prin transfer bancar,am observat ca este si un cost de administrare 10 lei/luna,daca nu ai minim 2 tranzactii si minim 500lei,intrati in cont ,cel putin pe cel de Premium,respectiv 40lei/luna,ai in plus,asigurare calatorie,inclus,acces la bussines salon,in aeroporturi.
Eu as vedea acest program Orange money si ca un cont de economii, clar cu minim 500lei pe luna intrati si minim 2 tranzactii ,sau si pentru platiile facturiilor, aceste 2 lucruri, este totusi un pas,deocamdata.
Atasat,un link,legat de comisioane,administrare.

https://www.orange.ro/money/card-debit/

mariussruben89
mariussruben89

mariussruben89

User level
Nivel
2
1150 / 2000
puncte
Custom field 2
mariussruben89

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!