Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Reportarea beneficiilor extraoptiunilor prepay?

Exista un serviciu de reportare a beneficiilor extraoptiunilor prepay, neconsumate, de pe o luna pe alta? Stiu ca inainte exista pentru traficul de internet, insa acum nu stiu daca mai exista asa ceva.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ba da, se reportează în anumite limite. Iată cum:

Pentru a reporta traficul de internet neconsumat, trebuie să activezi pe numărul tău PrePay o opțiune cu minute sau internet de minim 5 euro credit, din oferta curentă, cât timp opțiunea existentă pe cont se află încă în perioada de valabilitate;
Fiecare opțiune de minim 5 euro credit activată în mai puțin de 30 zile de la activarea opțiunii existente de minim aceeași valoare îți aduce reportarea traficului de internet rămas neconsumat al primei opțiuni active;
Reportarea traficului de internet se face automat, fără o acțiune suplimentară, pentru toți clienții care reactivează sau reîncarcă cu opțiune de minim 5 euro credit mai devreme de 30 zile, atunci când au deja activă o opțiune de minim aceeași valoare;
Traficul de internet reportat este valabil maxim 12 luni de la ultima reportare, atâta timp cât pe cont există o opțiune de minim 5 euro activă, din cele pentru care ai primit acest bonus;
Poți verifica oricând valabilitatea beneficiilor prin apel gratuit la 333 sau 133#;
Traficul reportat se consumă primul, înaintea traficului alocat de opțiunile active;
Pentru opțiunile cu minute poți reporta maxim 10 GB, iar pentru opțiunile cu internet maxim 20 GB. Dacă activezi concomitent opțiuni cu minute și opțiune cu internet, poți reporta maxim 30 GB.

Sursa:
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Activezi câte o extraoptiune prepay odată la 29 de zile (ea fiind valabila 30 de zile) și ți se vor reporta resursele garantat.

Din păcate la abonamente nu exista aceasta posibilitate și nici nu cred că va fi vreodată. Până la urmă acum valoarea unui abonament este data și de traficul în lista iar daca s-ar reporta nu ar fi avantajos pentru operator.

I-am verificat cartela soțului meu, reîncărcarea cu 5 euro in fiecare luna. I se reporteaza netul. Are peste 145.000 de MB. Minutele sms-utile nu se reporteaza.

La cartela prepay din cate stiu exista,daca incarci putin mai devreme de a expira optiunea.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!