Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Personalizare grila programe

As vrea sa stiu ca imi pot personaliza grila de programe, in sensul ca daca vreau doar 20 de programe, sa platesc doar pentru cele 20. Este posibil asa ceva la Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din păcate, nu este și nici nu cred că va fi posibil așa ceva în curând. În momentul abonării, ți se face cunoscut faptul că ai în grila de programe cu denumirea X un număr de canale (aproximativ) la prețul y. Poți alege o grilă de programe cu un conținut mai redus de canale, care are, bineînțeles, un cost mai redus. Dar nu te gândi că poți să alegi ce canale dorești în acea grilă, pentru că, de regulă, la un preț mai mic și canalele incluse sunt pe măsura prețului.

Ca sa fie canale la alegere, ar trebui sa existe o înțelegere între operator și fiecare distribuitor al canalului respectiv, în acest caz ar însemna că un canal TV sa își asume pierderi financiare, în cazul în care nu are conținut de calitate și rating mic, câștig foarte mic din publicitate. Asa s-a ajuns în situația sa se adopte principiul must-carry și o serie de canale TV sa fie distribuite obligatoriu în grila operatorului, chiar dacă sunt de umplutura. Alte trusturi care dețin mai multe canale și au ieșit din must-carry, obliga operatorul sa le transmită toate canalele la pachet cu cel vizionat (de exemplu trustul Pro, Intact media, Discovery, etc). Din păcate, nici Orange și nici alt operator nu va putea oferi în curând o grila de programe personalizata, pe gusturile fiecărui abonat.

E greu de realizat o înțelegere în acest sens. Eu sunt uimit de faptul că, în ultima perioadă, unii operatori (inclusiv Orange), nu se înțeleg cu cei de la National Geografic și acest post foarte iubit nu mai este în grilă (atât în cea de satelit, cât nici în cea de cablu).

Nu cred ca exista operator sa ofere grila personalizata ci doar grilele standard pe care le au.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!