Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Abonament prepay

Am folosit acum vreo 3 ani de zile, un abonament prepay pentru o perioada determinata de 6 luni de zile. De ce? Pentru ca aveam punctele thank you pentru prepay, adica cele obtinute in urma reincarcarilor din contul my orange, si am mers la un orange shop sa vad ce pot face cu ele. Mi s-a propus sa fac un abonament prepay pt o perioada determinata de 6luni de zile, in care, cu ajutorul acelor puncte prepay am platit in avans 3 luni din acele 6 de abonament, si uite asa le-am folosit. A mai facut cineva asa ceva? Stiti daca mai exista varianta aceasta? Mentionez ca dupa 6 luni am renuntat la abonament si am ramas pe prepay.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Era abonamentul Fluture, dar nu mai există. Din câte știu eu, se pot încheia abonamente pe o lună, fiind vorba de abonamentele din gama Orange Me start, dar fără bonusurile aferente.
Abonamentele Orange Me Start sunt disponibile pentru clienții persoane fizice care încheie un contract pe 1 lună. Oferta cu bonusuri de internet de 30 GB, 50 GB, sau 80 GB, în funcție de valoarea abonamentului ales la activare, este valabilă la contracte încheiate pe 12 luni.

Sursa:
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Din fericire, există și e ceva mai mult decât ok.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu, pana in anul 2012 am avut cartela prepay, asa am trecut la abonamentul prepay pe care l-am detinut pana la Orange Me 10. Nu era un abonament convenabil, la cea vreme era k dar nu foarte. Tocmai pentru ca ajunsese sa nu-mi mai ajunga netul am sunat sa solicit modificare de abonament.

Iau în calcul că după terminarea perioadei contractuale unul din numerele să îl trec pe prepay că să pot beneficia de mai mult net pe ambele numere la reîncărcarea prepay-ului.

Eu unul nu mă pot obișnui cu așa ceva. Numai dacâ ar exista un abonament prepay, așa cum era mai înainte.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

A fost o modalitate buna de a folosi punctele.. eu cred ca a fost ceva personalizat pe baza vechimii tale.. pe site-ul Orange nu am vazut astfel de abonamente.. Consider că este un lucru bun ca ti se oferă variante de a cheltui un bonus sa te mulțumească si pe tine, ca si client..

Nu există așa ceva, dar ar fi foarte bun, mai ales pentru cei care doresc să nu simtă trecerea de la o cartelă prepay la abonament (în caz că doresc s-o facă).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Erau inainte abonamentele prepay pe 6luni...dar au disparut in negura vremii ;))

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!