Întrebare cu răspuns(uri)

Trafic de date mobile - extraoptiuni

Am ramas deseori fara trafic de date mobile. Exista extraoptiuni pentru GB de internet sau poate cineva sa imi transfere?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Daca activezi o optiune de minim 6 euro credit primesti bonus 30Gb, iar daca o activezi din aplicația My Orange ti se ofera 50 GB bonus pentru tine si inca 50 GB pe care i-i poti oferi unui prieten care este pe Orange PrePay.
In ceea ce priveste transferul, merge ca altcineva sa-ti incarce cartela direct cu o optiune de internet sau sa te aleaga ca beneficiarul celor 50 Gb cadou.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (5)

71%

5 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Urmareste si My Orange pt ca apar fel de fel cadouri in Gb cum a fost cel cu pupicii si cel cu bataile inimii.Cu siguranta vor mai apare si altele.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Ce e drept nu a specificat in intrebare daca e pt abonament sau prepay

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Și mie imi plac mult acele joculețe care apar din când in când pentru cei care sunt pe prepay și in urma cărora poți obține gb. Eu le urmăresc mereu.

Și mie mi se pare ca aici sunt puțin Avantajați cei care sunt pe cartela. Se primesc multe bonusuri dacă le urmărești puțin și sunt tare folositoare. Ar trebui făcute astfel de activități și pentru cei care sunt pe abonament.

Depinde și cât folosești acei gb ! Unii îi folosesc, alții nu. Dar e foarte bine că se dau, dar nu e bine că nu se dau toate bonusurile și pe abonamente. Unele dintre ele, se dau și pe abonamente.

Cred ca au avut grijă si de abonați in ultimul timp... chiar dacă nu neaparat direct.. de exemplu reîncărcarea unei cartele prepay după abonamentul propriu aduce bonus câteva zeci de gb... Vorbesti cu un prieten si se rezolva :)..
Si, a mai fost vânătoarea 4G MegaHunt..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!