Întrebare cu răspuns(uri)

Trafic de date mobile - extraoptiuni

Am ramas deseori fara trafic de date mobile. Exista extraoptiuni pentru GB de internet sau poate cineva sa imi transfere?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Daca activezi o optiune de minim 6 euro credit primesti bonus 30Gb, iar daca o activezi din aplicația My Orange ti se ofera 50 GB bonus pentru tine si inca 50 GB pe care i-i poti oferi unui prieten care este pe Orange PrePay.
In ceea ce priveste transferul, merge ca altcineva sa-ti incarce cartela direct cu o optiune de internet sau sa te aleaga ca beneficiarul celor 50 Gb cadou.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (5)

71%

5 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Daca activezi o optiune de minim 6 euro credit primesti bonus 30Gb, iar daca o activezi din aplicația My Orange ti se ofera 50 GB bonus pentru tine si inca 50 GB pe care i-i poti oferi unui prieten care este pe Orange PrePay.
In ceea ce priveste transferul, merge ca altcineva sa-ti incarce cartela direct cu o optiune de internet sau sa te aleaga ca beneficiarul celor 50 Gb cadou.

Momentan, în oferta actuala Orange vine cu 2 oferte de Orange net pe mobil și anume: Orange Net 9 cu 10 Gb net și Orange net 11 cu 20 Gb net, cu happy night inclus. În ambele situații, dacă te abonezi pe 12/24 luni primești 50% internet bonus internet.
*happy night, traficul între orele 00 - 7, nu se contorizează, însă e necesar ca inainte de ora 0 sa se efectueze o deconectare a conexiunii si apoi o reconectare după această oră, ca să nu ai surprize cu contorizarea.
Dupa consumarea traficului de date inclus, se activează pachete de date de 2 Gb/1,5 euro sau poți activa cost control cu 1,5 euro/luna și vei avea o limitare a vitezei de 128 Kbs pe download și de 64 Kbs pe upload, foarte mici pentru 2019.

Dacă te referi la abonamentele de voce, din câte știu eu, după terminarea traficului, poți activa o opțiune de 6 euro, care include 3 gb de internet.

https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-6/

La prepay e mai simplu, pentru că în momentul terminării traficului, poți activa o altă opțiune și se rezolvă treaba.
Există și la abonamentele de date mobile , inclusiv la netul fix 4g opțiuni suplimentare de internet, care sunt evident contra-cost.
De exemplu, la abonamentele de date mobile, poți activa opțiunea cost-control ( 1,5 euro lună, tva inclus) și cu ajutorul acesteia, după terminarea traficului inclus, îți scade viteza la 128/ 64 kbps.
La abonamentele de internet fix 4g , există trafic mai generos și se poate activa o extraopțiune de 3 euro, care include 20 gb.

Eu am in abonament 22Gb de internet inclus si nu am reusit nici o data sa depasesc aceasta suma :) Defapt nu am consumat mai mult de 6-7 Gb de net pe luna. Cu siguranta daca as avea 7Gb de internet m-as speria sa nu depasesc aceasta cifra dar in rest nu ma stresez. Acasa am internet foarte bun, router wi-fi de asemenea foarte bun si prefer internetul de acasa. In rest sunt pe date mobile nonstop chiar daca si la serviciu am internet wi-fi de buna calitate, ma cam incomodeaza faptul ca daca ma deplasez printre departamente, acest internet mai scade sau chiar se intrerupe si imi forteaza putin telefonul pentru ca semnalul din cauza cladirii este mai slab.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
3
4283 / 5000
puncte
Custom field 2
Florin D

In acest context Orange vine în întâmpinarea clientului cu tot felul de oferte de internet atât pe abonament sau pe prepay.

Și mie mi s-a întâmplat sa rămân de câteva ori fără GB. Imi activat înainte o opțiune de 5 euro și nu imi ajungeau GB primiti. Însă am descoperit apoi ca dacă mai dădeam 1 euro in plus și imi activam o opțiune cu 6 euro primeam și un Bonus de 50 GB in fiecare luna. Acest Bonus se aduna de la o luna la alta și de atunci nu mi s-a mai întâmplat sa rămân fără.
Pe site-ul Orange poți găsi adesea tot felul de activități pentru tine și prietenii tai și puteti primi GB in plus, iar activitățile sunt foarte plăcute, fie ca trimiți pupici prietenilor, fie ca le transmiți bătăile inimii tale.

Urmareste si My Orange pt ca apar fel de fel cadouri in Gb cum a fost cel cu pupicii si cel cu bataile inimii.Cu siguranta vor mai apare si altele.

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Ce e drept nu a specificat in intrebare daca e pt abonament sau prepay

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Și mie imi plac mult acele joculețe care apar din când in când pentru cei care sunt pe prepay și in urma cărora poți obține gb. Eu le urmăresc mereu.

Și mie mi se pare ca aici sunt puțin Avantajați cei care sunt pe cartela. Se primesc multe bonusuri dacă le urmărești puțin și sunt tare folositoare. Ar trebui făcute astfel de activități și pentru cei care sunt pe abonament.

Depinde și cât folosești acei gb ! Unii îi folosesc, alții nu. Dar e foarte bine că se dau, dar nu e bine că nu se dau toate bonusurile și pe abonamente. Unele dintre ele, se dau și pe abonamente.

Cred ca au avut grijă si de abonați in ultimul timp... chiar dacă nu neaparat direct.. de exemplu reîncărcarea unei cartele prepay după abonamentul propriu aduce bonus câteva zeci de gb... Vorbesti cu un prieten si se rezolva :)..
Si, a mai fost vânătoarea 4G MegaHunt..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!