Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Aplicația My Orange se actualizează și în străinătate?

Pentru colegii care au călătorit sau călătoresc în străinătate,as vrea să știu dacă aplicația My Orange se actualizează automat și în roaming. Folosesc widgetul My Orange care îmi arată permanent resursele care le mai am și aș vrea să știu dacă aceasta facilitate mă ajută și atunci când nu sunt in țară.

Da, normal. Orice actualizare a My Orange este disponibila prin serviciul de date mobile al operatorului gazda sau prin rețeaua Wifi publica sau privata.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Normal ca se actualizeaza, pana la urma este o aplicatie care functioneaza in permanenta si pe care o poti consulta atat timp cat ai acces la internet.

Cu siguranță nu există probleme de actualizare nici în afara țării. Este o companie internațională de top, care are capacitatea de a-și satisface clienții, atât în țară, cât și în afara acesteia.

Da, normal. Orice actualizare a My Orange este disponibila prin serviciul de date mobile al operatorului gazda sau prin rețeaua Wifi publica sau privata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!