Întrebare fară răspuns

Cât este de utilă aplicația Orange Travel?

Se apropie perioada concediilor și pentru că am programată o excursie în Europa, as vrea să știu cum îmi pot ține sub control resursele incluse în abonament în Roaming.
Am citi zilele trecute de aplicația Orange Travel https://www.orange.ro/aplicatii/orange-travel/index.html
Cât este de utilă? O folosește careva?

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
2
915 / 2000
puncte
Custom field 2
svetalex
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,probabil că dacă tot a fost făcută o fi utila la ceva. Orange nu prea comanda aplicații inutile.Rușine mie,nici nu am știut de ea și îți mulțumesc că ai adus-o in dezbatere. La o frunzărire a siteului Orange am găsit informațiile acestea,poate te ajuta cumva.
https://www.orange.ro/aplicatii/orange-travel/index.html

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Mulțumesc pentru răspuns @Ascary. Link-ul l-am pus și eu în descriere. Tu cum îți urmărești / gestionezi resursele în Roaming?

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
2
915 / 2000
puncte
Custom field 2
svetalex

Interesanta aplicatia. Am accesat si eu link-ul transmis de voi si chiar mi-a placut ce am citit. Nici eu nu stiam de ea. Cand plecam in strainatate doar activam roaming- ul si atat.
Dar mi-ar fi fost utila aplicatia anul trecut, cand la intoarcere din Grecia in loc sa intram la vama catre Bulgaria, GPS-ul ne-a dus catre vama cea mai apropiata si am ajuns in Macedonia. Am ramas fara semnal la GPS si la mobil, am sunat la relatii cu clientii pentru a-mi recomanda o retea cu semnal, dar din cauza zonei montane nici una n-a functionat.
A fost un concediu cu peripetii, prin tari straine si in afara UE si am facut si cost suplimentar in roaming de 50E. :((
Poate ca, daca as fi stiut de aceasta aplicatie si as fi urmarit in timp real costul facut in acea tara, nu as fi avut acel cost suplimentar. Ca dupa cum stim la Cronos se actualizeaza datele dupa cateva ore.
Deci cu siguranta o voi descarca si folosi pe viitor.

Nu am folosit aceasta aplicatie, dar tianand cont ca anul acesta voi pleca intr-o tara non UE sunt sigura ca imi va utila pentru a putea verifica costurile, astfel voi evista un consum suplimentar la abonament. Eu cred ca va fi foarte utila in concedii.

Vacanta plăcută cu Orange Travel :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus