Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce telefon ați cumpărat voi copiilor?

Am 2 fetițe (11 și 8 ani) cărora le-am cedat anul trecut vechiul meu telefon (un Huawei P8 lite). Nu poată telefonul după ele la școală (le este interzis de regulament)
Utilizează telefonul pentru jocuri, în primul rând , apoi WhatsApp, fotografii și își caută informații pentru proiectele de la școală.
Mă gândeam să îi cumpăr celei mari un telefon nou, dar pentru care nu aș vrea să cheltuiesc mult. Nu m-am gândit încă la buget. Voi ce telefoane ați cumpărat copiiilor voștri?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 9 din 9

Si Modul Copii are functie de personalizare cu stabilire de program si este foarte nice pus la punct.
Eu pt copii mai mari as recomanda ceva bun raport calitate pret, cum ar fi un Samsung A40, are tot ce ii trebuie, 2 camere destul de bunicele, memorie destula 64 GB si 4 GB ram pt a functiona optim in jocuri si aplicatii si este destul de mic dar in acelasi timp are ecranul suficient de mare pt video sau jocuri.
Mai recomand si Huawei aproape orice model de la P20 Lite in sus.. sunt foarte bune si se aseamana mult cu samsungurile la calitate, ba chiar exceleaza la baterie uneori.

Fotescu Bogdan
Fotescu Bogdan

Fotescu Bogdan

User level
Nivel
0
42 / 100
puncte
Custom field 2
Fotescu Bogdan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!