Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce telefon ați cumpărat voi copiilor?

Am 2 fetițe (11 și 8 ani) cărora le-am cedat anul trecut vechiul meu telefon (un Huawei P8 lite). Nu poată telefonul după ele la școală (le este interzis de regulament)
Utilizează telefonul pentru jocuri, în primul rând , apoi WhatsApp, fotografii și își caută informații pentru proiectele de la școală.
Mă gândeam să îi cumpăr celei mari un telefon nou, dar pentru care nu aș vrea să cheltuiesc mult. Nu m-am gândit încă la buget. Voi ce telefoane ați cumpărat copiiilor voștri?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 8 din 9

Huawei din gama P lite....acele telefone accesibile ca pret si ecran generos....copiii vor sa se joace pe telefon...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
63 / 100
puncte
Custom field 2

Am cumparat samsung a8 2018

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
123 / 750
puncte
Custom field 2

@manacata77, bine ai venit în Comunitate!
De ce ai ales acest model de telefon? Care au fost criteriile după care te-ai ghidat?

@manacata77,
Un telefon destul de bun, cu unele caracteristici care satisfac nevoile unui utilizator fără pretenții exagerate.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Daca nu as avea resurse financiare limitate, as cumpara Samsung Galaxy S 10 Plus, dual SIM, 4G, 8 GB memorie RAM,128 GB memorie interna,procesor Octa Core, frecventa 2,3GHz, display Amoled diagonala 6.4", rezolutie camera principala 12 mega pixeli sau un Samsung Galaxy A 70 , cu dual SIM, 4G,procesor SM 6150, Octa Core 2GHz, memorie RAM 6 GB, memorie interna 128 GB, display infinity-U, rezolutie 1080×2400, diagonala 6.7", rezolutie camera principala 32 megapixeli, 2 camere secundare 8 si 5 megapixeli, capacitate 4500mAh.

Momentan am mers pana la j5 dar urmează sa îl schimbam dar sincer ma gandesc cu greu ca valoarea acestuia sa nu fie tentanta pentru alți deoarece îl ia și la școala și sa nu pățească juniorul vreo prostie pentru asta...

Primele telefoane pe care le-am cumpărat copiilor mei au fost LG. Pe atunci fata avea 13 ani băiatul 16. Au fost extrem de fericiți mai ales că a fost un cadou surpriză. După un an le-am luat computer pe care l-au folpsit împreună. Acum sunt adolescenți. Și-au cumpărat proprile telefoane fiind în pas cu ”moda”. În ziua de azi am văzut copii de 3, 4 ani jucându-se pe telefon. Mie mi se pare extrem de periculos ca un copil la o vârstă atât de fragedă să aibă acces la telefonul mobil. Ar trebui ca părinții să fie mai responsabili și să-i scoată la o plimbatre în parc.Tehnologia este bună dar face și rău pentru cei mici. Lăsați copiii să se joace în aer liber cât mai mult timp mai ales cei de vârstă preșcolară. Chiar dacă vreți neapărat să-i lăsați să se joace pe telefon făceți-le un program de maxim 1oră pe zi . Nu vreau să supăr pe nimeni, fiecare părinte face cum dorește, aceasta e parerea mea, cei care sunt de acord cu mine o pot aplica. Lasați copiii să fie fericiți.

SAMSUMG -orice model care are si amprenta, pt a folosi MODUL COPII.

Va sfatuiesc ca atunci cand achiziționați un telefon sa va indreptati catre cele SAMSUNG pentru ca au optiunea de "Samsung Kids"...aceasta optiune este o parte protejata a telefonului in care sunt disponibile doar aplicatiile pe care le doriti dumneavoastra si mereu puteti gestiona strict ce poate folosi copilul, iar cel mic nu poate accesa nici o alta functie/aplicatie in afara de cele dorite de dumneavoastra datorita faptului ca se deschide si inchide doar daca folositi amprenta dumneavoastră.
Am sa atasez cateva poze sa vedeti unde il gasiti si cum functioneaza. Pe mine ma ajutat mult.

@Fotescu Bogdan fetița mea cea mică are Samsung Galaxy J5 (2016) și nu are această opțiune.
Însă pe telefoanele ambelor fetițe am instalat Family Link, care este o aplicație de control parental destul de bună și utilă. Are cam aceleași funcții ca și MODUL COPII de la telefoanele Samsung, dar în plus există posibilitatea stabilirii unei limite de utilizare personalizată pe zile, stabilirea orei de culcare, blocarea/deblocarea aplicațiilor de la distanță

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!