Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciul HD Voice+

Orange a lansat de câteva luni serviciul HD Voice+ disponibil prin tehnologia 4G și telefoane high-end de ultima generație. De curând prin oferta de retenție am achiziționat un telefon P20 pro și am testat acest serviciu cu alți posesori. Calitatea vocii este cristalina și îți dă impresia ca interlocutorul se afla în fata ta/lângă tine. Este într-adevăr o evoluție mare în domeniul sunetului prin intermediul telefonie mobile. Ați utilizat/beneficiat acest serviciu? Condiții/impresii/pareri?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

HD Voice Plus reprezintă o premieră atât pentru utilizatorii de telefoane mobile din România cât şi o noutate la nivelul grupului Orange, clienţii români fiind primii care vor avea acces la acest serviciu.

Noua tehnologie, denumită în mod tehnic EVS (Enhanced Voice Services), îmbunătăţeşte calitatea apelurilor 4G, reducând în acelaşi timp zgomotul de fundal. EVS este disponibilă doar pentru apelurile realizate între terminale compatibile cu noua tehnologie. Aceasta nu necesită activări suplimentare fiind disponibilă tuturor clienţilor care efectuează apeluri 4G, atât abonaţi cât şi utilizatori de cartele PrePay, cu telefoane compatibile HD Voice Plus.

HD Voice Plus va fi disponibil pe telefoane LG G7,  Huawei Mate 20 PRO, Samsung Galaxy Note9, Sony Xperia XZ2 şi Sony Xperia XZ3 cumpărate din reţeaua Orange. Pentru a putea beneficia de noua tehnologie toate aceste modele vor primi treptat actualizări ale sistemului de operare până la sfârşitul lunii februarie.
Sursa:
https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/servicii-5/hd-vo...
 http://www.orange.ro/apel-4G

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (3)

60%

3 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Orange a făcut inovație în acest domeniu și este lider la calitatea vocii și a serviciilor în general.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut.. posed un telefon Samsung J5 2017 (J530F.DS) incepand cu noul uptodate android 9(PIE) HD VOCE nu mai functioneaza nici macar nu apare in meniul telefonului... am incercat mai multe romuri de pe sammobile dar nu am gasit nici unu deocamdata
ce solutie imi recomandati ( sa nu zic si altceva ca rom orange romania android pie nu exista ;) )

@mihai, mulțumim pentru întrebare și bine ai venit în Comunitate!
Îți sugerez să deschizi un topic nou de discuții pentru această situație pentru a primi mai multe răspunsuri și pentru a-i ajuta și pe alți membri care se pot confrunta cu probleme similare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!