Întrebare cu răspuns(uri)

Abonament pentru copii

Aveți abonament pentru copii? Ce variante avem la Orange? Care este cea mai buna / avantajoasa /sigura opțiune?

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2051 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Există Oferta Junior pentru tabletă și Smart Junior.

Oferta Junior pentru tabletă

Internet în siguranță pentru cei mici, mai multă liniște pentru tine.

Cu abonamentul Orange Net 9, copiii se distrează și stau pe internet în siguranță cu Orange Content Lock. În plus, la activarea abonamentului Orange Net 9 ai o tabletă și accesorii dedicate la un preț special.

Aplicația pentru control parental Orange Content Lock te ajută să monitorizezi și să filtrezi conținutul la care el are acces de pe smartphone sau tabletă. Astfel, îți știi copilul în siguranță chiar și pe internet.

Orange Net 9 include:

5 GB internet pe mobil
Bonus - acces gratuit la aplicațiile Orange Content Lock, Orange Antivirus și Orange TV Go
Bonus - 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud

9 € /lună

În plus, tableta în rate, fără avans și ai 20% reducere la prețul abonamentului.
Sursa:
https://www.orange.ro/abonamente/oferta-junior/

Cu oferta Smart Junior, ai un gadget cool pentru copilul tău: ceasul inteligent Alcatel Kids Watch Care Time, cu ajutorul căruia știi că micuțul tău se află în siguranță chiar și atunci când se distrează. În plus, oferta Smart Junior include o cartelă Orange PrePay cu servicii preplătite pentru 3 luni, ca să poți comunica cu micuțul tău fără griji.

Iar prin intermediul aplicației dedicate "Move Time" ai la dispoziție funcții de notificare, localizare și monitorizare. Poți defini până la 10 numere de telefon, care vor putea fi apelate ușor și rapid direct de pe ceas.
Beneficiile ofertei Smart Junior

Până la 10 numere pe care copilul tău le poate apela direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Move Time instalată pe smartphone-ul tău. Aceleași 10 numere sunt și cele care pot apela ceasul copilului tău.

Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Move Time.

Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Move Time poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificări în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%.

Localizare și monitorizare - cu ajutorul aplicației Move Time poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul are activată funcția “economisire energie”, funcția de localizare poate fi afectată.

Mesaje vocale - micuțul tău îți poate trimite un mesaj vocal direct de pe ceas sau îi poți transmite chiar tu unul, prin intermediul aplicației Move Time. Durata maximă a unui mesaj vocal este de 15 secunde, iar de pe ceas mesajul se poate transmite către un singur număr sau către toate numerele definite prin intermediul aplicației Move Time.

Citește termenii și condițiile aplicației Move Time aici.

Clientul ia la cunoștință că Orange România nu furnizează aplicația Move Time sau datele de localizare a dispozitivului Alcatel Kids Watch Care Time necesare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la funcționarea sau la consecințele utilizării acesteia.
Sursa:
https://www.orange.ro/abonamente/oferta-smart-junior/inde...

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Un abonament de copil trebuie sa aibe totusi si voce, vorbesc cu colegii etc... si sms-uri incluse. In prezent folosesc o cartela cu net de 2*2 GB, 1400 min voce natinale etc... la 6€ dar astept sa apara si un abonament ca lumea sa nu mai stau cu grija incarcarii. Nu ma intereseaza smart watch si alte glume din astea, copilul vrea 8 core si performanta decenta sa nu aibe lag in jocuri, nu-i plac ceasurile :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
643 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!