Întrebare cu răspuns(uri)

Oare se va merge cu fibra optică și spre ruralul profund?

Mi se pare interesant dacă merită investiția.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Sunt sigur că da,dar va mai dura. Potențiali clienți în rural se vor găsi dar daca studiul de piață al Orange va arăta că investiția nu este acoperita de numărul potențialilor consumatori atunci cred că trebuie să mai așteptăm o perioadă lungă. Mai repede cred că se va dezvolta rețeaua 5G în rural și atunci fibra și-ar pierde întâietatea. Vom vedea.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cred că 5g -ul trebuie să fie susținut tot cu fibră optică, adică antenele 5g să fie conectate prin fibră, nu prin microunde. Nici nu cred că s-ar putea altfel.

Din punctul meu de vedere, nu cred ca vor merge cu fibrra optica in mediul rural indepartat, pentru ca nu s-ar justifica costurile. In al doilea rand trebuie sa fim realisti ca inca sunt sate care nu sunt racordate la reteaua electrica. Atata timp cat acei oameni inca folosesc lumanarile sau lampile pentru o sursa de lumina, nu putem vorbi de fibra optica. :(

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus