Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Money - next step?!

Pe când o licență de banking pt Orange Money? Ar fi un mare beneficiu extinderea serviciilor către soluții de creditare, carduri de cumpărături, overdraft uri, etc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am mai spus-o și o repet. Dacă Orange va introduce servicii bancare diversificate, printre care și plata cu cardul în rate fără dobândă, achiziționez acest serviciu cu mare plăcere.

Totuși unii utilizatori de Orange Money nu sunt incantati de ideea colaborării dintre Orange Money și ANAF. Deocamdată ANAF nu poate bloca un card-cont Orange Money

Cred că mulți utilizatori de Orange Money așteaptă să se treacă la aceasta etapă. Desigur vor mai trebui niste date trecute în aplicație,loc de muncă,venituri lunare etc.

Sigur că da, dar așa ne-am încurca pe mai toată linia cu Orange. Sigur, ar mai fi și alte lucruri pe care le-ar putea oferi, dar așa ar fi un mare plus.

Avand in vedere de unde au plecat si unde au ajuns, as spune ca orice este posibil, numai ei stiu daca si in cat timp, iar, succesul inmultirii numarului de servicii prin Orange Money, as spune ca va depinde fara indoiala de dobanzile practicate.. nu stiu daca ar trebui sa cantareasca foarte tare posibilitatea anaf-ului de a-ti bloca banii, din moment ce, poti sa n-ai conturi ca iti vine poprire pe salariu la locul de munca..

Orange încă nu este o banca ptr a avea toate serviciile bancare. ANAF colaborează cu toate băncile, asa ca Orange nu se încadrează. As putea zice "banii sunt în siguranță la Orange" :). Intodeauna concurenta este binevenita și de ce nu?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!