Întrebare cu răspuns(uri)

Mărirea valabilității cartelei

Oamenii in varsta folosesc adesea cartele PrePay pe care nu le incarca, ci doar pentru a primi apeluri. Acestea au o durabilitate de 240 zile. Activarea unei optiuni mareste perioada de activitate a SIM-ului?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Valabilitatea unei cartele cuprinde perioada ei activa si perioada de gratie. Perioada activa este atunci cand putem apela, accesa internetul si trimite mesaje si se poate prelungi cu fiecare reincarcare. In functie de valoarea creditului creste si perioada de valabilitate a cartelei, dar nu poate fi mai mare de 180 de zile.
Perioada de gratie e atunci cand cartela nu mai e activa, dar poate primi apeluri si mesaje. Si aceasta, in functie de valoarea reincarcata, se poate prelungi pana la maxim 360 de zile.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pentru a mari perioada de valabilitate a unei cartele Orange prepay este necesar sa efectuezi o reîncărcare cu credit sau opțiune de minim 4 euro ca să beneficiezi de 30 zile perioada activa și 180 de zile perioada de gratie.

Cea mai mare valabilitate o ai daca incarci cu minim 8€, astfel perioada activa este de 60 de zile si cea de gratie este de 300 de zile, deci 360 de zile in total..

Vio, eu am vazut ca au aceeasi valabilitate, in 2 locuri diferite.. reincarcarea cu 8 sau 10 euro.. Cand am raspuns vazusem in My Orange, dupa ce am apasat reincarcare Prepay, dar am vazut si aici..
https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-auto...

Pai, nu era nicio problema daca ma contraziceai :), e un lucru bun, ca nimeni nu are toate informatiile, fiecare stie cate ceva si adunate, iese ceva mai bun :)... Din fraza ta "interesant să bagi 8 euro și ai valabilitate mai mare ca la 10" asa am crezut, ca stii de undeva ca ar fi mai mare valabilitatea la 8 decat la 10 si, m-am gandit ca ai vazut undeva asta..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus