Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Setari internet mobil - date mobile

Pentru a putea utiliza serviciile de internet pe mobil poți solicita trimiterea automată a setărilor de internet pentru tipul de telefon pe care îl foloseşti
(https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144).
După primirea mesajului de configurare trebuie să salvezi mesajul şi apoi să reporneşti telefonul. Dacă în timpul instalarii îți este solicitat codul PIN, acesta este 0 sau 0000.

Setările generice pentru internet sunt:

Nume conexiune(connection name): Orange Internet
APN(access point name): net
Nume utilizator(user name):nu se completeaza
Parola(password):nu se completeaza

In functie de modelul telefonului, aceste setari pot fi diferite.

Aveti si alte modalitati de configurare a datelor mobile?

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În marea lor majoritate telefoanele își iau singure setările de internet odată ce a fost introdusă în telefon cartela SIM Orange

Majoritatea telefoanelor primesc setarile de la operatorii de telefonie si se configureaza automat in momentul introducerii cartelei.

Indiferent de telefonul pe care l-am avut, n-a trebuit sa fac nimic eu, pentru ca a venit automat mesajul de configurare si am putut folosi telefonul fara probleme.. poate la cele foarte vechi stiu ca spunea ca trebuie salvat mesajul in telefon si restartat aparatul, dar, sincer, n-am inteles niciodata chestia asta.. pentru ca mesajele se salvau si atunci in telefon... n-am inteles niciodata de ce ti se spunea sa salvezi un mesaj, cand, oricum, se salva singur..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!