Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cat de des folosiți serviciul Orange Money?

Frecventa utilizare serviciul Orange Money

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nici eu nu am acest serviciu, deci momentan nu-l folosesc. Dar citind comentariile voastre despre acest subiect, ma puneti in postura de a ma gandi mai serios la avantajele folosirii lui.

Desi serviciul il am activat, nu l-am folosit intrucat mi se pare ca am prea multe servicii de banking si prefer sa-mi simplific viata nu s-o complic. Asa ca am decis sa folosesc pentru moment doar serviciile bancii mele.

Folosesc Orange Money pentru plata facturilor (Orange, distribuiție gaz, electricitate) și pentru plăți la comercianți prin NFC. Cardul foarte rar, doar dacă este necesar să scot o sumă de bani mai mare decât limita zilnică impusă de bancă.

Inca nu-l folosesc.. cardul de salariu este la o banca destul de pregatita pe partea aceasta, aplicatia este foarte ok, atat pentru telefon cat si pentru pc si, deocamdata, nu mi s-a intamplat sa am nevoie de ceva si sa nu faca.. plus ca, aproape toti angajatii au cardul la aceeasi banca, asa a cam hotarat firma angajatoare..

@jay, cardul orange money îl poți folosi ptr plata utilităților, la cumpărături. Nu este un card de salariu, de pe cardul tău de salariu poți face transfer pe Orange money ptr a-l alimenta. Și eu am salariu la o banca bună, zic eu, sunt fanul acestei bănci :), nu am card orange money dar aplicația o folosesc lunar.

Ciucuras, ideea era ca sunt multumita de sistemul pe care-l folosesc momentan, aplicatia bancii respective functionand foarte bine si fiind foarte dezvoltata si n-as avea de ce sa apelez la altceva.. din acest motiv si povestea.. trebuia sa incep de undeva :).. Si eu platesc utilitatile dintr-o aplicatie ce permite scanarea codului de bare si imi ia automat datele.. mai trebuie sa completez numele persoanei, titularul fiind mama..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!