Întrebare cu răspuns(uri)

Pot cumpara un telefon nou la fidelizare daca sunt in perioada contractuala?

Pot cumpara un telefon nou la pret de fidelizare daca inca sunt in perioada contractuala?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cu Early Upgrade nu trebuie sa mai astepti pana la terminarea contractului anterior. Platesti contravaloarea serviciului Early Upgrade, pe care o calculam in functie de valoarea lunara a abonamentului tau si de numarul de luni ramase din perioada contractuala, la care aplicam un discount de 60%. https://www.orange.ro/servicii/early-upgrade/

 

UPDATE: serviciul Early Upgrade nu mai este disponibil. Poti cumpara un telefon nou la fidelizare o data la 18 luni.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (24)

73%

24 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

73% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Dupa achitarea valorii serviciului Early Upgrade perioada contractuala anterioara se anuleaza, iar contractul se reinnoieste cu 12 sau 24 de luni din momentul respectiv. Deci fiind vorba de un alt abonament i-l poti si reduce.

Dupa cum va ziceam, in fiecare an mi se reaminteste ca pot beneficia de fidelizare. Culmea e ca eu deja am facut prelungirea abonamentului pentru inca un an in Martie si am optat pentru reducerea lui la 5 Euro. Din cate stiu fidelizarea se da la abonamente mai mari de 11 Euro.
Ma intreb si eu, de ce mi-au mai trimis mesaj?

Fidelizarea poate fi la abonamentul în sine ( mai multe resurse), telefon sau ambele. La abonamentele mai mici nu prea ai posibilitatea de a primi un telefon la preț redus.

@miha, ai luat doar abonament, însă ei te pot înhăța și cu un telefon la un abonament mai mare, chiar dacă ești în perioada contractuală.

Inteleg ce ziceti, dar daca as fi vrut nu era de la sine inteles ca faceam lucrul asta din Martie si poate obtineam o reducere si mai mare? Ca atunci expirase abonamentul si puteam negocia mai intens.
Dar cum nu l-am mai prelungit cu ei, isi incearca norocul.

@Miha, normal că ofertele mai bune sunt după terminarea perioadei contractuale, dar depinde și de valoarea abonamentelor, de câte abonamente/servicii ai, etc.

@ Florin D, in alte tari nu exista abonamente mici. Și la noi, dacă ai un abonament de 50 de euro, vei primi telefon gratis. Pana la urma, companiile de telecomunicații nu sunt societăți de binefacere. Vor sa facă profit. Și fratele meu, primește in fiecare an un IPhone gratuit, dar plătește un abonament foarte mare pentru asta. Când aude ca in România exista abonamente de 5 euro, nu ii vine sa creadă. In Scoția nu exista așa ceva. Noi cu cinci euro, avem trafic de net de zeci de Giga și viteza mai mare decât in Scoția.
@Mihaela, mai bine sa te caute ei decât sa ii cauți tu pe ei. Nu e nimic rău ca îți spun ca poți beneficia de un telefon.

Tot cam așa ar veni, dacă ținem cont că la noi terminalele sunt cam scumpe. Nu mai vorbesc de faptul că la noi și puterea de cumpărare este destul de redusă.

Da, dar trebuie sa ai deja un 1 an și 4 luni ca sa poți face asta, nu recomand early upgrade deoarece trebuie sa plătești 100 și ceva de lei și nu se merita....

Un S10e ce pret ar avea la prelungire pe 24 luni abonament de 18 euro?

Rauliulian
Rauliulian

Rauliulian

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Rauliulian

Chiar eram interesat să îmi iau un telefon in aceasta seara din magazinul online al Orange .Toate bune și frumoase , a durat 1 ora până m-am hotărât ce pun în coș , încă 30 min până am adunat toți banii de prin casa pentru a completa bugetul , încă vreo 10 min până m-am hotărât să cresc cu 2 euro abonamentul iar apoi , la sfârșit am aflat că nu pot cumpăra la fidelitate până pe 11.01.2021 .Caut programul early upgrade de care auzisem de mult timp și surprisa : program închis
Am șters tot din coș și plin de supărare va scriu aici : "ghinion"

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
3
2455 / 5000
puncte
Custom field 2
Mădălin

Da Madalin,s-a inchis de asta vara programul. Oricum nu-l prea foloseau multi fiindca e cam scump sa iei un telefon nou prin aceasta metoda. Mai bine ai rabdare si astepti pana la termen iar intre timp mai scade si pretul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!