Întrebare cu răspuns(uri)

Orange TV grila.

Aveți ceva sugestii pentru îmbunătățirea grilei Orange TV? Ce posturi ați dori și care posturi nu prea le vizionați?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

As fi venit cu cateva sugestii, dar momentan nu am pachetul Orange Love. Inca sunt in perioada contractuala cu alt operator si in functie de avantajele oferite de acest pachet ma voi decide daca i-l voi achizitiona.

În primul rând trebuie reintroduse canalele National Geografic, apoi o diversitate de canale sportive, inclusiv un canal propriu de sport ( gen Orange Sport), etc.

Orange este lider la calitate, cam pe toate segmentele. Dacă s-ar introduce unele canale științifice și ceva canale sportive la calitate HD, ar fi ceva extraordinar. Oricum ei stau destul de bine în comparație cu ceilalți, dar ca întotdeauna, există loc de mai bine. Dacă ar veni și cu ceva canale 4k, ar fi wow!

Aia nu se poate, e clar. Dar sunt convins că sunt mulți care cer aceleași lucruri, cum ar fi de exemplu, reintroducerea canalului National Geographic.

Eu urmăresc doar emisiuni din Orange TV GO, nu dețin un pachet TV, în aplicație sunt puține posturi Free, parca în total 28 dacă nu ma înșel, nu le-am numărat. Mi-aș dori sa am mai multe filme/seriale free

Ori plătești o opțiune Orange tv go, ori îți iei serviciul tv de la ei și ai mult mai multe programe. Eu le am pe majoritatea, dar am tv-ul de la ei.

HA... A venit momentul sa ma plang...! De ce s-a scos din grila de programe a posturilor de la National georgaphic!? Eu sunt unul care urmareste la tv acele posturi si sufar din greu de la disparitia acestora! As dori chiar si cu plata suplimentara pentru acestea sa le pot viziona din nou.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!