Întrebare cu răspuns(uri)

Opțiuni disponibile prepay my orange

Care sunt opțiunile prepay disponibile prin my Orange?

Există opțiuni cu minute, SMS și net (între 1 - 12 euro), optiuni de internet (între 5 - 10 euro) și opțiuni pentru roaming (Data Travel, Go World).

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Există opțiuni cu minute, SMS și net (între 1 - 12 euro), optiuni de internet (între 5 - 10 euro) și opțiuni pentru roaming (Data Travel, Go World).

Optiunile prepay orange accesate din My Orange, difera de cele care se pot achizitiona de la diverse magazine. De exemplu, in My Orange poti activa pt 2 saptamani, cu 1€ o extraoptiune doar cu minute si sms-uri in orange. Mai sunt si optiuni cu diverse beneficii in roaming, si in plus, mai ai si avantajul unui pret putin mai redus plus reduceri la telefoane din bonusurile adunate pt reincarcare din contul my orange.

Clientii Orange care activeaza orice optiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor primi 50GB internet bonus si au posibilitatea sa acorde acelasi bonus oricarui alt prieten client Orange PrePay.
Bonusurile de internet devin disponibile imediat dupa activarea unei optiuni si pot fi folosite 30 de zile de la activare.
In plus, optiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

Cel mai simplu, este să intri în My Orange/Reîncărcare cartelă și alegi valoarea creditului. Mi se pare că pornește de la 3 euro (sper să nu greșesc). Eu reîncarc, lunar, cartela soțului meu. Aleg opțiunea de 5 euro (cu minute incluse). Resursele sunt suficiente și primim amândoi, net bonus. Opțiunea este avantajoasă, chiar mai bună decât abonamentul.

Sunt nelamurit de ce nu exista o optiune ok din punct de vedere a internetului si la optiunea de 5E! I-am cumparat tatalui meu o cartela sim si la activarea optiunii de 5E i-a dat doar 5Gb de internet! La vdf, primesti 30Gb de internet la aceias bani, singura diferenta ca optiunea este activa doar 28 de!

Din ce stiu eu, am incarcat doar ocazional, dar, am vazut ca in varianta in care stii exact ce ai inclus, min/sms/net, se poate reincarca cu valori intre 1-12 €.. varianta in care te intereseaza mai mult netul ai valori intre 5-10 €... la varianta de roaming ai valori intre 2-15 €... si, mai e varianta in care incarci cu valori intre 4-200 € si il folosesti cum ai nevoie, nu ai resurse prestabilite... Mie mi se pare ok faptul ca sunt atat de multe variante.. sunt sanse mari sa gasesti ce ai nevoie..

Fiecare retea are propriile costuri si beneficii. Asta e si motivul pentru care clientii opteaza de a se transfera de la o firma la alta.

Incarcam 5€ dar acum mi se pare mai atragatoare optiunea de 6€ pt ca se da Gb mai multi si bonus la incarcarea online din My Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!