Întrebare fară răspuns

Parere despre internetul și televiziunea de la Orange

Eram curios dacă ar fi mai atractiv să vii cu toate serviciile la Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Normal. Cel mai bine este sa ai toate serviciile la un loc O singura factura pentru tot iar avantajul este că la mai multe servicii poți negocia altfel abonamentele,desigur în favoarea clientului.

Ar fi avantajos, asa cum spune si Ascary ca ai avea toate serviciile la un singur operator de telefonie, pe o singura factura. Eu la Orange momentan am doar abonamentul de voce; tv si internet am de la alt operator. Stau in dubii cu mutarea la Orange si a celorlalte servicii deoarece sunt multumita de calitatea lor la operatorul actual.

Da, destul de tentant, si ca pret, echipament oferit, grila programe, numai ca in zona in care locuiesc nu este trasa fibra optica , asa ca trebuie sa mai astept o perioada.

Da, cred că este mai bine să am toate serviciile de la Orange. Aparent, pare că este mai scump să ai televiziune și cablu de la Orange. Dar trebuie să luăm în calcul și grila de programe. În prezent, am televiziune de la RDS. Pentru 31 de lei, pachetul minim, nu am mare lucru. Câteva canale, cu seriale și filme care se tot repetă, atât la același post cât și la celelalte. Zici că fac schimb intre ele. Cireașa de pe tort, a fost când Digi mi-a mărit costul cu trei lei, ca să îmi lase Digi Film, în grilă. Nu zic, mai bagă, din când în când, câte un film bun, dar să ceri bani în plus și să îmi servești seria "Singur acasă", în martie, după ce ai dat-o de Crăciun, e lipsă de respect. Și să o tot repeți, periodic. Și cu alte filme de Crăciun, la fel. Așa că mă pregătesc să migrez. Și dacă iau în calcul că voi primi și câteva facilități, cred că la sfârșit, pachetul Orange Love să fie "cadou".

In materie de televiziune cred ca se poate oferi mult mai mult, dar te poti obisnui. Insa internetul este mult mai stabil si mai puternic fata de alti distribuitori de internet. Digi au internet aproximativ la fel, dar stabilitatea cel putin in zona unde locuiesc lasa de dorit. Nu am avut acasa personal internet de la digi, am avut de la UPC desi internetul lor era foarte stabil, avea doua probleme si anume: viteza maxima pe download de 500Mb/s, iar upload-ul de doar 25Mb/s ceea ce mi se pare extraordinar de mic in conditiile in care unii dintre noi avem nevoie sa trimitem fisiere mari, iar transferul acestora dureaza extrem de mult! Per total eu personal sunt multumit de serviciile de la orange cu mici excepti!

Am la tara la parinti servicii de Tv si internet prin satelit. Tv-ul merge impecabil nu au avut niciodata pierderi de semnal sau alte probleme tehnice. Totusi daca ai o casa cu mai mult de 3 tv-uri trebuie sa platesti un alt abonament. Se ofera un echipament gratuit, iar pentru celelalte se percepe taxa lunara de 1 euro si 10 euro activarea de echipament daca se face ulterior incheierii abonamentului.

Totuși prețul unui abonament tv Orange nu este foarte mare,așa că dacă este necesar se poate încheia un al doilea contract de televiziune

In general persoanele fizice nu prea au nevoie de mai mult de 2-3 televizoare dar mai sunt clienți care au o mică afacere gen pensiuni sau alte servicii de cazare care necesita mai multe televizoare și ei sunt cei care fac mai multe contracte de televiziune.

Astazi am fost sunata cu o oferta la abonamentul Tv si internet. Detin abonament la alt operator. Foarte tentanta oferta, pe viata mi s-a oferit, dar nu stiu, ceva m-a retinut sa accept. In general sunt sceptica la ofertele prea tentante. Primele 6 luni erau si la jumatate de pret. Deocamdata nu pot renunta la abonament. Trebuie sa mai fac totusi niste calcule sa evaluez mai bine oferta. E bine de stiut totusi ca Orange are in plan sa vina cu oferte competitive

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3321 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Momentan am tv,internet,tel fix si antena satelit de la Digi.Ma batea un gand sa schimb dar inca nu am primit o oferta mai buna.Faptul ca sunt toate pe o factura ma multumeste,platesc in jur de 100 lei pt toate aceste servicii...aveti oferte mai bune?credeti ca platesc mult?

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Răspunsul sec este da. Televiziunea prin satelit este foarte ok, calitatea transmisiei este foarte bună. Pe partea de internet am un Home Net 4G care funcționează bine, conexiune stabilă, viteză ok. Poate traficul inclus ar fi bine să crească dpdv al cantității. Un alt avantaj este că am toate serviciile la un singur operator.

BikermanRO
BikermanRO

BikermanRO

User level
Nivel
0
95 / 100
puncte
Custom field 2
BikermanRO

La prima vedere pare tentant, mai ales la inceput, oferte/reduceri/etc... in ce ma priveste insa, pe partea aceasta de televiziune nu eu hotarasc..

Si eu am avut televiziune prin satelit de la Orange si am fost multumita. De ani buni televiziunea prin cablu si internetul le am de la RDS si nu am avut ce le reprosa. Semnal bun, pret acceptabil sunt aspectele pt care tot am continuat colaborarea cu ei.

Tv de la Orange e prin cablu sau prin satelit?

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Salut!

Eu m-am transferat cu totul la Orange. Am avut UPC, Digi și acum Orange.
Până acum n-am întâmpinat probleme grave. Semnalul este bun, pentru TV, chiar și pe timp de furtună, că tot s-au întețit în ultima vreme, iar la internet, la cât îl folosesc, mă declar mulțumit.
Am prins o ofertă bună, la o "aniversare" a abonanentului mobil și pentru o reducere de 30 procente față de costul facturii Digi, plus o reducere substanțială pentru un telefon mobil nou, am făcut pasul spre Orange.
Nu sunt cu testele, să văd cu cât e viteza mai mare, semnalul mai bun etc și la cât folosesc televizorul (aproape deloc), mă declar un utilizator modest, deci, ușor de mulțumit, în privința acestor lucruri. ;)
În concluzie, bani mai puțini + un semnal bun, raportat la momentul când deschid eu televizorul + o conexiune bună la internet, pentru mine = hai la Orange!

Inca nu cred ca oferta orange este atat de ofertanta, inca nu au acooerire

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
86 / 100
puncte
Custom field 2

Servicii de calitate internet si tv prin fibra de la orange cu 9 euro.am de aproape 2 ani aceste servicii si nu am avut niciodata probleme.viteza la internet este f buna iar semnalul tv ff bun.recomand

badpetre
badpetre

badpetre

User level
Nivel
0
43 / 100
puncte
Custom field 2
badpetre

Eu folosesc servicii fixe Orange, prin fibra,sunt mult peste media altor operatori,plus ca nu am surpriza ca alti operatori sa introduca ceva canal sau sa scoată,atata timp cat este in grila.

mariussruben89
mariussruben89

mariussruben89

User level
Nivel
2
1151 / 2000
puncte
Custom field 2
mariussruben89

Da, îmi doresc sa am toate serviciile de la Orange, dar deocamdată televiziunea și internetul prin cablu nu sunt disponibile în zona unde locuiesc eu.

Mojyck
Mojyck

Mojyck

User level
Nivel
0
23 / 100
puncte
Custom field 2
Mojyck

Salutare,Mojyck,
Da asa este din pacate,deocamdata zonele care nu sunt acoperite prin fibra optica ,desi sunt in plina expansiune,ca sa fie acoperite cat mai multe zone prin acest sistem,se ofera in schimb,prin satelit acces la Televiziune si internet.

mariussruben89
mariussruben89

mariussruben89

User level
Nivel
2
1151 / 2000
puncte
Custom field 2
mariussruben89

Eu am toate serviciile de la Orange și sunt mulțumită. Am abonament TV, abonament internet și 3 abonament de voce.

Aurora
Aurora

Aurora

User level
Nivel
0
57 / 100
puncte
Custom field 2
Aurora

Poate la TV, dar la internet in niciun caz pentru ca nu iti poti muta acel gpon in mod bridge. Pt mine, sa fac dublu NAT cu routerul meu este ceva ce nu accept. Daca ar fi acel router de la ei mai perrormant poate, dar la ce catastrofa e pe wifi, prefer sa nu.

Buna ziua!! Eu am toate serviciile de la orange si sunt ok... Singura problema este ca scade viteza internetului dupa ce nu mai ai trafic de consum. Dar ca televiziune este super...
Dar ca pret sunt f bune televiziunea 2 euro iar internetul 12 euro!! Nici nu este mult deloc!!

valiana
valiana

valiana

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
valiana

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!