Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Folosiți des funcția ,,apel wifi "?

Este extrem de utilă, mai ales unde este semnal slab indoor.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu am folosit apel wifi, pentru ca mai mereu m-am aflat in zone cu semnal Orange. Am noroc ca au semnal bun si n-am fost nevoita sa-l folosesc.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Da,o folosesc ,mai rar și doar atunci când semnalul este mai slab.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu am aflat de curând de aceasta opțiune, nu am avut cu cine sa încerc, nici nu știu cum se folosește mai exact dar acum chiar sunt curioasa asa ca o sa încerc și aceasta opțiune.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2179 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Am auzit de aceasta posibilitate, dar, n-am avut inca necesitatea s-o testez.. Mi se pare foarte ok pt cazul in care n-ai semnal, pt ca nu te taxează in plus cu nimic fata de apelul standard si foloseste nr rau de telefon..

Folosesc aceasta functie pe un iPhone XS care are activ dual SIM. Am un Vodafone UK in slotul de sim fizic, si un eSIM orange . Tehnologia de pe iPhone XS care ne aduce functia dual-sim fiind dual stand by, in momentul in care esti intr-un apel pe unul dintre SIM-uri, celalalt este dezactivat. Cu functia WiFi calling, daca sunt pe WiFi si am un apel pe unul din SIM-uri, ambele ramand active deoarece convorbirile Orange sunt rutate prin internet (WiFI), nu prin reteaua Orange.

Nu o folosesc decat daca situatia o impune, deoarece pe VoLTE codecul negociat cu reteaua este mai calitativ decat prin apelare wireless. Sigur, se aplica cand apelurile sunt VoLTE la VoLTE.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Este o functie superba, având in vedere ca si eu stau in zona unde e si padure, iar releul de retea semnal, este departe de aici, semnalul in zona casei este slab de tot, de aceea cand sunt pe Apel Wifi, se aude si merge perfect, ca si cand ar fi 4g+ la semnal.
Chiar recomand, apel wifi.

Buna ziua! Folosesc un XsMax, un Iphone 8Plus si doua Iphone 6. Cele doua Iphone 6 nu se pot conecta la Orange Wifi. Ma intereseaza foarte mult sa gasesc o rezolvare, pentru ca suntem intr-un con de umbra si nu avem decat o linie la Orange. Nu am nicio problema cu cele doua telefoane mai noi... functioneaza excelent si nu am ce sa comentez. Calitate convorbiri 10+ fara intreruperi, fara sincope.

@floraur, bine ai venit în Comunitate!
Întrebarea ta este foarte interesantă și cu siguranță răspunsurile vor fi utile pentru mai mulți membri. Te încurajez să deschizi un topic nou, separat, unde să adresezi această situație. Te așteptăm!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!