Întrebare cu răspuns(uri)

Cam câți gb folosiți lunar ( în medie)?

Mi se pare relevant să știm ce nevoi are fiecare.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Folosesc 10 GB în medie / lună. În drum spre birou îmi place să ascult muzică, podcast-uri, să citesc sau uneori chiar mă uit la un serial.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (1)

Da (7)

88%

7 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

88% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Folosesc in medie 20-23 GB pe luna, deoarece caut pe Google si vizionez pe Youtube multe lucruri pe care ma intereseaza si despre care nu am cunostinte suficiente. In plus mai folosesc si aplicatiile pentru a fii conectat cu prietenii si descoperi lucruri noi, trimite
e- mailuri...

Bună, eu am 13 GB lunar inclus în abonament fac în asa fel sa ma tina țin pe 3 g internetul dar mai am noroc câteodată de prieteni ca mai îmi cer sa le reîncarc telefonul și îmi plătesc și primesc acel bonus la minim 6 euro de 30 GB. Și îmi ajunge am pus pe telefon limita de 12 GB sa ma anunțe când ajung aproape de terminarea netului nu am făcut cost suplimentar sunt mulțumit de serviciile orange. Acasă folosesc Wi-Fi și ma descurc lejer.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Buna !
Folosesc cam 10 GB pe luna, in conditiile in care am si wifi acasa, dar tind sa fac hotspot prietenilor cand iesim in oras si au nevoie . In afara de asta, folosesc netul pentru Instagram, Whatsapp si Youtube .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!