anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cam câți gb folosiți lunar (în medie)?

Vio73
#StarMember
Mi se pare relevant să știm ce nevoi are fiecare.
89 Răspunsuri 89

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Folosesc 10 GB în medie / lună. În drum spre birou îmi place să ascult muzică, podcast-uri, să citesc sau uneori chiar mă uit la un serial.

Razvan
#StarMember
De când am net nelimitat, de aproape 2 ani, consum în medie 40-50 Gb, nici nu am mai contorizat. :D O sa fie tare greu, după ce expira promoția cu net nelimitat.

Miha_Z
#StarMember
De obicei incerc sa ma incadrez in Gb oferiti in abonament. In vechiul abonament aveam 5 Gb si imi ajungeau fiindca acasa folosesc wi-fi. Acum am 10 Gb, dar sa vad daca ma incadrez in ei, ca incerc sa fiu si activa in comunitate. Daca nu-mi ajung astept "donatii" de la cei cu net nelimitat.

costasgl
Junior entuziast
Am un abonament cu 10Gb inclus plus inca 5GB pentru vechime, imi ajung pentru uzul personal chiar imi si raman.Cred ca personal folosesc in jur de 10GB pe luna in medie.Am si un abonament pe firma unde la fel am inca 10Gb de net, asa ca pot spune ca stau bine.

delfinas
#StarMember
Cam 10-12 giga/luna , pt că folosesc mult streaming audio-video.

imch
Cunoscător certificat
Depinde de cat de mult stau in mijloacele de transport in comun :-). In general in jur de 11-12 GB pe luna. Mai nou putin mai mult, de cand cu HBOGo pe telefon, dar nu depasesc cei 20 GB inclusi in abonament.

Florin_D
Cunoscător certificat
Buna intrebare! Eu personal am in abonament 22GB de internet inclus pe care nu am reusit sai consum nici o data. Defapt nu cred ca am consumat mai mult de 8-9GB de internet nici o data, iar media pe care o vad consider eu pentru mine este undeva la 5-7GB de net consumat.

Ascary
Campion certificat
Pe telefonul mobil pentru activitățile obișnuite,multa navigare,Facebook,Instagram,Orange Go dar și radio,undeva pe la vreo 40 GB lunar. De reținut că teste de viteza nu prea fac,30-40 lunar,tocmai pentru a face economie.Pe internetul fix de la Orange nu știu,undeva la 150-200 GB lunar,in cea mai mare parte pentru filme la o calitate superioară și acestea cam consuma trafic.

Ascary
Campion certificat
Pe telefonul mobil cred că un 20-30 de GB ar fi suficiente lunar. Cred că mulți clienți Orange au și mai mult trafic dar nu-l epuizează pe tot.

Firefly
Cunoscător
Mama cât trafic este pe aici, eu folosesc foarte mult Wi-Fi deci nu reușesc sa consum nici 5 GB .

imch
Cunoscător certificat
Pai HBO Go, Netflix si strabatut Bucurestiul cu mijloace de transport in comun inseamna mult timp liber si multe filme de vazut :-). In consecinta, multi GB...

Romeo_
Senior certificat
Greu de spus Vio pentru ca acasa si in zonele cu wifi il folosesc maxim...iar Gb din optiunea de 5€ raman de la o luna la alta

Jay
Campion certificat
N-am nici cea mai mica idee, poate 2-3 gb... Nu-mi verific netul pt ca stiu ca e mult, numai vechimea pe cel mai vechi abon este de 9 gb, dar, uneori mai afiseaza telefonul o notificare ca am folosit mult net si mesajul cam asta e, de 2-3 gb... Nu am timp de vizionat, plus ca in miscare n-as putea, de ex in drum spre serv, pt ca mi se face rau daca nu sunt atenta la drum si pt ca imi place sa mai vb cu mine, din cand in cand 🙂 si, da, mai aflu si lucruri noi :D..

Nimcid25
Explorator
Meh,ma bazez mai mult pe Wi-FI. La serviciu am Wi-Fi,acasa am Wi-Fi. :)) In medie consum 4-5 GB. 😄