Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Vă simțiți bine în comunitatea Orange?

Eram curios dacă vi se pare ok în comunitatea noastră?

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Minunat, este un spatiu prietenos, interesant in care fiecare avem ceva nou de invatat din fiecare experinta pe care o vom trai in comunitate.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (10)

91%

10 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

91% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Sunt de acord in totalitate cu Delfinas. Are dreptate ca ne asteptam la un mediu prietenos si de intrajutorare iar fuga aceasta dupa puncte devine obositoare cand la o intrebare aceeasi persoana raspunde de 9, 10 ori. Pe langa faptul ca se umple inboxul cu banalitati, un raspuns pare impartit in 7 altele mai mici tocmai pentru a primi cat mai multe puncte. Nu e ok si nici nu ajuta pe nimeni transformarea comunitatii intr-un chat intre 3-4 persoane.

Sunt de acord cu voi @delfinas și @Cathy, ca atunci când dai un răspuns sa îl dai cu o informație bună, o părere personala formata din propria experienta, venita tocmai ptr a ajuta, nu completări asa de dragul de a posta și cu răspunsuri gen asa este, corect, interesant, etc.
Aceasta comunitate este construita pentru a ajuta cu răspunsuri de calitate și nu de umplutura. Suntem aici sa ajutam, sa fim constructivi.
Nu este o platforma cu timp delimitat. Ai timp destul sa faci punctaj dacă asta ți-ai propus prin timpul petrecut aici.

Ma bucur ca am aflat de aceasta comunitate si am ales sa ma alatur. Este o idee foarte buna si personal imi place sa ajut si sa fiu ajutat (mereu trebuie sa invatam lucruri noi) !

Bine ai venit Fabian!

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Bine ati venit colegi. Cu siguranta cu toti vom avea de invatat lucruri noi. In timpul petrecut pana acum in comunitare am observat persoane implicate in acest proiect, poate unele prea ambitioase, dar dornice de a aduce un plus acestui proiect.
Incet, incet ne vom cunoaste, vom dezbate cu argumente subiectele aflate in discutie si vom uita de puncte, top si alte beneficii.
Mie una imi place sa socializez, daca n-ar fi job-ul si familia carora obligatoriu trebuie sa le ofer atentie prioritara, as petrece mai mult timp aici. Asa ca bine am venit in Familia Orange. :)

Ar trebui facut putina”curatenie” aici in comunitate sa ramana doar raspunsurile care cu adevarat ajuta pe cei ce au adresat intrebarea ;)))

Momentan foarte bine.

Kanezu
Kanezu

Kanezu

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Kanezu

Interesant. Va salut cu respect!

dorin36
dorin36

dorin36

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
dorin36

Da, este un mediu prietenos, îmi place sa citesc răspunsurile voastre. Sunt unele topice foarte interesante, de la care am aflat multe lucruri noi și folositoare. Sunt uimita de cât de multe subiecte de discuție exista despre serviciul de telefonie și cred ca prin dezbaterile de aici, vom avea de câștigat pentru ca vom contribui foarte mult la îmbunătățirea calitatilor serviciile oferite de către Orange. Ma bucur sa ma aflu alături de voi! Sa avem spor la discuții, semnal bun și net fără limita! :)

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3264 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Ma simt implinit,un alt blog unde poti vorbii deschis despre subiecte ce tin de tehnologie si prin care poti fii la curent cu tot ceeaa ce este nou.

E interesant acest subiect , insa ne-am bucura mult mai mult daca n-ar mai pica netul de pe router asa des :)) , propunerea mea este , ca sa atrageti mai multi clienti , sa scoatezi acea limita de 60 gb , ii extrem de mica , serios aproape vine 5 g si noi dam net cu portia si aia mica :)). In cazul asta este nitel bataie de joc dpmdv. Ar fii super , daca tot ai abonamentul de Net Home , sa fie ceva bun , fara limita aceea. Netul are potential , dar il distrugeti cu acea limita.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!