Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Vă simțiți bine în comunitatea Orange?

Eram curios dacă vi se pare ok în comunitatea noastră?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Minunat, este un spatiu prietenos, interesant in care fiecare avem ceva nou de invatat din fiecare experinta pe care o vom trai in comunitate.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (10)

91%

10 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

91% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 3

Trebuie mai intai sa ne familiarizam cu aceasta comunitate, cu membrii ei, dar cu siguranta totul va fi superb. Sper sa petrecem mult timp impartasind lucruri si informatii despre Orange.

Minunat, este un spatiu prietenos, interesant in care fiecare avem ceva nou de invatat din fiecare experinta pe care o vom trai in comunitate.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Multumim de intrebare.Chiar ne simtim foarte bine si pe langa punctele sau alte avantaje eu m-as bucura daca ideile, parerile, sugestiile unora dintre noi pot ajuta la imbunatatirea serviciilor Orange si nu numai.
Deja am invatat cate ceva de la unii din colegi despre telefoane sau servicii Orange despre care habar nu aveam.
In aceeasi idee imi pare rau ca nu am intotdeauna timpul necesar de a posta diverse idei care imi vin in minte avand totusi si un serviciu pe langa alte obligatii.Ma bucur sa vad ca unii isi dedica aproape toata ziua de lucru cca 8 ore pentru comunitate si nu ma refer aici la responsabilii de proiect.Nu pot sa fiu decat invidioasa ca au job unde isi permit acest lucru.

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

Intodeauna mi-a facut placere sa particip si sa fac parte din comunitatea Orange. Suntem la inceput de drum si sper sa dezvoltam o relatie frumoasa, armonioasa, sa gasim raspunsuri bine punctate, sa putem indruma pe toata lumea sa ia cele mai bune decizii pentru ei.

Buna! Sunt in aceasta comunitate doar de câteva ore, însă deja m-a prins tot ce se întâmpla pe aici și abia aștept sa descopăr și sa aflu lucruri noi. Am început sa citesc întrebările puse de voi și de anumite lucruri nu știam. E o oportunitate buna de a ma pune la curent cu toate facilitățile pe care ni le pun la dispoziție cei de la Orange.

Mie mi-a placut ideea de la inceput, altfel n-as fi aici si sper, daca am vreo nelamurire, sa gasesc un raspuns multumitor, cu usurinta.. so far so good :)

Daca nu imi placea ideea acestei comunitati, nu intram. Sper sa fie o atmosfera placuta, relaxata, de intrajutorare, fara rivalitati, faulturi si fuga dupa puncte. Suntem aici ca sa ne ajutam reciproc, intr-un mediu prietenos, nu competitiv.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!