Întrebare cu răspuns(uri)

Beneficii Orange Money

Am înțeles că Orange a lansat și serviciul Orange Money. Ce m-ar determina sa-l folosesc și care ar fi castigul meu din utilizarea acestui serviciu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Este un serviciu foarte practic și util. Eu îl folosesc deja de câteva luni, de 1 luna și ceva am și cardul fizic și sunt foarte incantat de tot ce oferă.
Pe lângă faptul ca ai comisionare 0 (zero) la orice, este foarte ușor sa plătești din cont facturile lunare, iar atunci când faci plata cu cardul îți vine instant mesaj pe telefon cu suma achitata și unde (de aici posibilitatea de fraudare foarte limitata pt ca observi imediat dacă îți este folosit cardul sau contul fără voia ta) și îți arată și câți bani mai ai disponibili în cont după fiecare utilizare. Totul e foarte "live" ca să zic asa.
Iarăși o facilitate extraordinara este faptul ca pot sa setez foarte multe lucruri direct din aplicația dedicata Orange Money de pe telefon ( limite sume, tranzacții online, contactless on/Off, etc). Altfel, la băncile la care am eu carduri trebuie sa sun și sa cer verbal modificările de rigoare.
Eu recomand Orange Money oricui vrea să-și simplifice viata din punct de vedere al banking ului.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (10)

83%

10 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Am citit comentariile colegilor dar sincer nu am gasit nimic deosebit fata de cardul la Brd pe care il folosesc acum si care sa ma atraga sa folosesc acest Orange Money.

Cum asa Romeo, cum poti zice asa ceva??? :)) Primesti 10% inapoi pe card din facturile si reincarcarile facute , daca alimentezi lunar cu 500 si platesti minim 2 facturi.
Te-am convins acum? ;)

Îți este mai ușor de plătit decât sa te duci la magazin sau la sediul lor din orașul tau

Vasile Denis
Vasile Denis

Vasile Denis

User level
Nivel
1
158 / 750
puncte
Custom field 2
Vasile Denis

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!