Întrebare cu răspuns(uri)

Beneficii Orange Money

Am înțeles că Orange a lansat și serviciul Orange Money. Ce m-ar determina sa-l folosesc și care ar fi castigul meu din utilizarea acestui serviciu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Este un serviciu foarte practic și util. Eu îl folosesc deja de câteva luni, de 1 luna și ceva am și cardul fizic și sunt foarte incantat de tot ce oferă.
Pe lângă faptul ca ai comisionare 0 (zero) la orice, este foarte ușor sa plătești din cont facturile lunare, iar atunci când faci plata cu cardul îți vine instant mesaj pe telefon cu suma achitata și unde (de aici posibilitatea de fraudare foarte limitata pt ca observi imediat dacă îți este folosit cardul sau contul fără voia ta) și îți arată și câți bani mai ai disponibili în cont după fiecare utilizare. Totul e foarte "live" ca să zic asa.
Iarăși o facilitate extraordinara este faptul ca pot sa setez foarte multe lucruri direct din aplicația dedicata Orange Money de pe telefon ( limite sume, tranzacții online, contactless on/Off, etc). Altfel, la băncile la care am eu carduri trebuie sa sun și sa cer verbal modificările de rigoare.
Eu recomand Orange Money oricui vrea să-și simplifice viata din punct de vedere al banking ului.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (4)

80%

4 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pe mine m-au tentat sa activez acest serviciu în primul rând fiindcă pot plati cu telefonul sau cu ceasul. Banca la care aveam cont înainte nu-mi oferea aceasta posibilitate. În general folosesc cam tot ce tine de Orange deci nu se punea problema sa nu am și acest serviciu.

Pentru mine este peste mana. Eu platesc utilitatile la Pay Point, pentru ca am aceasta aplicatie la job. Si nu vad rostul de a face transfer de bani intre 2 carduri ca apoi sa platesc facturile. Dar poate sunt in necunostinta de cauza, neavand acest serviciu.

Sa ai toate serviciile pe care le utilizezi zilnic în portofoliul Orange, ca să ții evidenta mai ușor la sfârșitul lunii. Deocamdată serviciul este la început și probabil după ce se va maturiza, probabil voi accesa și acest serviciu, în special pentru plata cu telefonul prin tehnologia NFC.

În acest moment serviciul Orange Money este perfect funcțional pentru toate categoriile de utilizatori de servicii financiare.

Aștept să introducă și alte servicii gen rate fără dobândă și probabil că voi achiziționa și eu serviciul respectiv.

Administrarea cardului visa clasic este zero daca:

  • Pentru cardul de debit VISA Classic, comisionul lunar de administrare va fi 0 dacă, în cursul lunii calendaristice anterioare, sunt întrunite în mod cumulativ următoarele condiții: (i) contul Orange Money a fost alimentat cu cel puțin 500 lei și (ii) au fost efectuate cel puțin 2 tranzacții de plată cu cardul de debit la comercianți (POS/Internet). În cazul în care oricare dintre cele 2 condiții menționate nu este îndeplinită, comisionul lunar de administrare aferent lunii calendaristice următoare va fi de 10 Lei.

https://www.orange.ro/money/comisioane/

Am citit comentariile colegilor dar sincer nu am gasit nimic deosebit fata de cardul la Brd pe care il folosesc acum si care sa ma atraga sa folosesc acest Orange Money.

Cum asa Romeo, cum poti zice asa ceva??? :)) Primesti 10% inapoi pe card din facturile si reincarcarile facute , daca alimentezi lunar cu 500 si platesti minim 2 facturi.
Te-am convins acum? ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!