Întrebare fară răspuns

Unde îmi pot vedea badge-urile, nivelul și punctajul?

Ai cont în comunitate și vrei să vezi badge-urile tale și punctajul pe care îl ai?

 

Pentru a face acest lucru ai două opțiuni:

 

1. Din profilul tău

 

  • Click pe avatarul sau username-ul tău din colț dreapta sus
  • Se va deschide pagina ta de profil
  • Click pe butonul "Misiunile mele"

 

2. Din homepage

 

  • Click pe "Misiunile mele" din "Clasament și activitate"

 

Indiferent de opțiunea aleasă vei putea vedea:

 

  • Misiunile tale cu punctele aferente (nivel și badge-uri)
  • Activitățile tale și ale celorlalți membri
  • Lista ta de prieteni
  • Clasamentul (unde poți verifica cate puncte ai adunat).

 

Aici sunt mai multe informatii despre beneficiile de a fi membru!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 4

Ne bucurăm să vedem un astfel de feedback din partea voastră, contează foarte mult. Mulțumim că faceți parte din această comunitate!

Imi permit sa sugerez ca odata cu punctele si badge-urile sa oferiti si chestii minore palpabile, cum ar fi GB de net, minute, valabilitate pentru cartele, puncte OTY, extraoptiuni pe cartela cu pret redus, spatiu suplimentar in cloud, acces temporar(1-2-3 luni) la diverse servicii(HBO Go/Netflix) etc.
Daca doriti sa nu incurajati postarile inutile, puteti acorda beneficii manual, unor postari selectate de useri ca "solutii" si apoi selectate de voi. Sau orice alta varianta.
In felul asta incurajati utilizatorii ca-i vede cineva si nu urla singuri la luna. Niste beneficii strict virtuale nu mai reprezinta nimic, sunt N forumuri pe planeta asta, ca scrie acolo in dreptul pseudonimului Tractorist sau Medium sau Active member e tot aia, oamenii nu mai sunt deloc atrasi de rank-uri virtuale.

Nu mi se pare că cineva "urla precum câinii la lună". Am remarcat că oricine a pus o întrebare i s-a raspuns.Nu am văzut nici o întrebare fără câteva răspunsuri,unele mai bune altele complete. Activitatea zilnica de pe Comunitate dovedește asta. Sunt sigur că sunt mulți membri care chiar daca nu scriu urmăresc postările de aici.

@DC mulțumim mult pentru propuneri, chiar avem în plan un program special pentru cei mai activi membri. O să vă dezvăluim mai multe detalii în curând :)

Subscriu @ Ascary, de exemplu eu, vad cam tot ce mișcă în comunitate dar de multe ori nu ofer un răspuns pentru a nu dubla răspunsurile sau pentru a nu da unul doar de umplutura. Ochii din umbra sunt peste tot în comunitate.

Super tare!Multumim pentru toate informatiile!!!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
365 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!