Întrebare fară răspuns

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

Salut!

 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

 

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea :D Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

 

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

 

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 30 din 31

Buna, sunt Daniela si sunt client Orange de 17 ani. M-am inscris in comunitate pentru a fi la curent cu noutatile si experientele Orange. Sunt chimist dar si o persoana care vrea mereu sa fie in pas cu tehnologia. Imi place sa pictez si sa...gradinaresc. Ma bucur sa vad , la prima intrebare pe care am pus-o, cat de prompt am primit raspunsuri si sugestii!

Bun venit și celor mai noi membri în Comunitate! Sper să primiți răspunsuri la problemele voastre și să vă simțiți bine alături de toți ceilalți membri!

am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea :D Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

Salut. Eu sunt din Iași și mă bucur că sunt moldovean, dacă ar fi să mă nasc din nou tot moldovean aș vrea să fiu. Iubesc enorm animalele și viața în sine. În afară de jobul pe care îl am călătoresc, citesc mai mult digital, și mă bucur de cei doi câini pe care ii am. Familia fiind pe primul loc ca prioritate fiind sigur un familist convins. Sper să interactionăm frumos în comunitate cu subiecte frumoase. Vă doresc succes, și să auzim numai de bine.

Salut Cristinel si bine ai venit pe comunitate. Moldova a dat oameni de stat,mari scriitori si poeti. Inventatori,muzicieni etc asa ca...te inteleg :)

Bun venit celor mai noi membri ai Comunității! Vă doresc să aflați răspunsurile la întrebările pe care le aveți despre produsele și serviciile Orange și să vă simțiți minunat aici.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!