Descoperă beneficiile de a fi membru

 

Ești curios să afli ce ai de câștigat dacă faci parte din Comunitatea Orange? Ne-am gândit să îți oferim 2 tipuri de beneficii: cele imediate, de care te poți bucura în timp real, după realizarea unor activități în comunitate (puncte și câteva dintre badge-uri) și recompensele care pot fi deblocate în timp, dacă sunt îndeplinite niște condiții (clasament, niveluri și badge-uri). Pe lângă acestea vom organiza și concursuri cu premii.

 

Ce înseamnă aceste recompense de fapt?

 

Punctele din comunitate nu se transformă în puncte Orange Thank You, acestea te ajută să urci în clasamentul din comunitate.

Aproape toate activitățile pe care le faci în comunitate îți aduc puncte. Câteva dintre ele ar fi:

- Când te înregistrezi

- Dacă răspunzi la întrebările altor membri

- Atunci când deblochezi un nivel și când primești un nou badge

Pe restul le vei descoperi pe parcurs! Trebuie să menținem și un strop de suspans, nu?

 

Cu ajutorul punctelor pe care le primești în urma activităților tale în comunitate, poți ajunge în topul săptămânal. Dacă aduni cele mai multe puncte într-o săptămâna locul în top îți este asigurat.

În pagina principală menționăm și cel mai activ membru al zilei, deci te poți bucura și de această oportunitate!

Le mai numim și ecusoane sau insigne. Pe acestea le primești atunci când realizezi activități în comunitate, o dată sau de mai multe ori. Hai să îți prezint câteva:

- Salut - primești acest badge atunci când devii membru

- Primul răspuns oferit - primești acest badge după ce postezi primul tău răspuns

- 5 soluții oferite - ai răspuns la întrebări în comunitate și 5 dintre răspunsurile oferite au fost marcate cu "Soluție" sau "Orange" (cele mai bune răspunsuri)

 Intră constant în comunitate pentru că o să adăugăm noi badge-uri pentru tine!

Când te înregistrezi în comunitate primești automat nivelul de “Începător”. Următoarele 2 niveluri (nivelul 2 și 3) le poți debloca dacă îndeplinești 3 condiții:

- O anumită vechime în comunitate (număr zile)

- Un anumit număr de răspunsuri oferite

și

 - Un anumit număr de răspunsuri marcate cu "Soluție" sau "Orange" + număr de răspunsuri oferite rapid + aprecieri / like-uri primite.

De exemplu: pentru a trece la nivelul 2 de “Novice” trebuie să ai minimum 15 zile în comunitate, minimum 2 răspunsuri oferite și minimum 1 răspuns marcat cu "Soluție" / "Orange" sau 1 răspuns oferit rapid sau 1 apreciere primită de la un alt membru.

Începând cu nivelul 4 inclusiv, avem 4 condiții de trecere:

- Vechime în comunitate (număr zile)

- Număr răspunsuri oferite

- Număr soluții oferite

- Număr aprecieri / like-uri primite.

Nivelul va arăta celorlalți membri gradul tău de experiență și de cunoaștere a serviciilor și produselor Orange. Îți dorești să fii Expert?

 

Dacă ești membru în comunitate și ești ales să testezi device-uri în cadrul campaniilor Smart Tester îți oferim un badge special!

Aici ai mai multe detalii despre acest beneficiu. 

 

Unde poți găsi toate aceste beneficii?

Le poți vedea pe toate accesând “Misiunile mele” din pagina ta de profil sau din secțiunea “Clasament și activitate” (pagina principală).

Sugestii

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!